Descoperirea incredibilă făcută de un bărbat care și-a schimbat tapetul din locuință: “Sunt trecutul tău”

Un bărbat a făcut o descoperire uimitoare în timp ce își redecora casa: un mesaj criptic scris în 1975, ascuns sub tapet.
  • Publicat:
Descoperirea incredibilă făcută de un bărbat care și-a schimbat tapetul din locuință: “Sunt trecutul tău”

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o descoperire neașteptată în timp ce își redecora casa: un mesaj criptic scris pe peretele ascuns sub tapet, cu aproape 50 de ani în urmă.

Răsfoind prin vechile straturi de tapet, bărbatul a găsit un mesaj scris în 1975 de o adolescentă pe nume Eileen Walmsley. Întâmplarea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât a reușit să o găsească pe autoarea mesajului și să o contacteze după aproape jumătate de secol.

Descoperirea uluitoare a unui bărbat în propria casă

Mesajul găsit de bărbat este o enigmă poetica care spune: „Sunt aici, tu ești acolo, despărțiți doar de timp. Cum e în viitor? Sau sunt eu trecutul? Singurul răspuns este că tu ești viitorul meu, eu sunt trecutul tău. Îți doresc o zi bună”.

Mesajul ascuns sub tapet

Scris de Eileen când avea doar 15 ani, mesajul a fost lăsat în timp ce părinții ei își redecorau camera.

După ce a postat descoperirea online, bărbatul a fost uimit să afle că Eileen, acum în vârstă de 60 de ani și cu numele de familie Palmer, trăiește încă și că mesajul ei a continuat să aducă zâmbete după aproape cinci decenii. Comunitatea online s-a entuziasmat de povestea emoționantă și a fost încântată să afle că Eileen a fost localizată și contactată. Postarea a menționat: „Familia care a găsit poezia a găsit-o pe Eileen și au fost în contact cu ea”, notează mirror.co.uk.

Alte mesaje găsite

În urma acestei descoperiri nostalgice, alți internauți au început să împărtășească propriile lor amintiri despre mesaje secrete găsite în propria locuință. Un internaut a povestit: „Am făcut ceva asemănător când am tapetat bucătăria familiei noastre, undeva pe la acea perioadă, poate puțin mai târziu, dar înainte de mijlocul anilor ’80. Era vorba de niște copii care se distrau. ‘Cum e cu mașina ta zburătoare?’ era mesajul lor”.

Un alt utilizator a oferit o anecdotă nostalgică: „În timp ce dădeam examenele de absolvire a școlii în 2005 în Irlanda, am găsit un dulap cu graffiti datat 1992, care mi se părea preistoric pe atunci. Am adăugat și eu ceva și am dat data, și acum mi se pare nebunesc cât de veche este cronologia mea pentru altcineva”.

Un alt utilizator a împărtășit o amintire amuzantă de familie: „Odată, părinții mei au desenat conturul unui corp pe covorul pe care îl înlocuiau, doar pentru distracție… montatorii de covoare ne-au aruncat niște priviri ciudate”.

Și un alt internaut a mărturisit pasiunea sa neobișnuită: „Ca tâmplar, scrierea de mesaje criptice pentru viitorii cititori în interiorul pereților este una dintre pasiunile mele”.

Sursă foto: pro_creator / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”