Nunta inedită care a șocat invitații: meniul minimalist a stârnit controverse, însă obiectivul mirilor a fost îndeplinit

Un cuplu a șocat invitații la nunta lor alegând un meniu minimalist, constând în supă instant de tăieței, cubulețe de șuncă și chipsuri, deși mireasa era bucătar profesionist.
  • Publicat:
Nunta inedită care a șocat invitații: meniul minimalist a stârnit controverse, însă obiectivul mirilor a fost îndeplinit

Nunta este un moment de referință în viața fiecăruia, marcat de decizii importante și detalii atent selecționate. De la decor și muzică până la meniu, fiecare element al evenimentului este ales pentru a impresiona invitații și a asigura o atmosferă festivă. Totuși, un cuplu recent căsătorit a provocat o reacție neașteptată din partea invitaților prin alegerea lor surprinzătoare pentru meniu.

Cea mai săracă nuntă

Un bărbat a povestit pe internet experiența sa la nunta unui prieten din copilărie, descriind-o ca fiind cea mai săracă nuntă la care a participat vreodată. Alături de partenera sa, bărbatul a fost întrebat în prealabil dacă dorește să servească pui sau pește. Așteptările erau mari, mai ales având în vedere că mireasa era bucătar profesionist.

Spre surprinderea tuturor, meniul servit la nuntă a constat în supă instant de tăieței. Aceasta a fost urmată de cubulețe de șuncă, câteva legume și pungi de chipsuri pentru copii. Invitații au fost șocați și nemulțumiți de opțiunile culinare oferite, simțindu-se jigniți de alegerea minimalistă a mirilor.

Reacții și consecințe:

„Am fost la multe nunți. Nu sunt nicidecum un snob. Dar nunta respectivă este cea mai neplăcută la care am fost vreodată”, a relatat bărbatul.

Nemulțumirea generală a fost evidentă, invitații plecând de la eveniment cu un gust amar. În ciuda reacțiilor negative, mirii au avut un motiv bine întemeiat pentru alegerea lor.

Economisind la meniul de nuntă, cuplul a reușit să își îndeplinească două obiective majore: achiziționarea unei case și rezervarea unei vacanțe în Cuba. Astfel, mirii au reușit să transforme o economie aparent radicală într-o investiție în viitorul lor comun, chiar dacă acest lucru a venit în detrimentul satisfacției invitaților.

Sursă – https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/zdjkas/serious_whats_the_worst_wedding_youve_ever_been_to/

Sursă foto – prostooleh  / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian