O femeie considerată moartă s-a trezit din comă cu câteva ore înainte de a fi deconectată de la aparate. Cum a fost posibil

Emma Price, o femeie de 32 de ani din Pitsea, Essex, a trăit un adevărat miracol după ce a fost în comă din cauza unei tentative de sinucidere. Cu câteva ore înainte ca suportul vital să fie oprit, Emma a început să își miște capul și să deschidă ochii.
  • Publicat:
O femeie considerată moartă s-a trezit din comă cu câteva ore înainte de a fi deconectată de la aparate. Cum a fost posibil

Familia unei femei care a fost în comă după o tentativă de sinucidere este în stare de șoc, după ce aceasta s-a trezit și a început să comunice cu ei. Emma Price, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor în urma unor presiuni și hărțuiri la locul de muncă în Pitsea, Essex. Familia ei a fost informată că Emma a suferit daune cerebrale ireversibile, dar acum trăiesc un adevărat miracol.

S-a trezit din comă

După ce a fost menținută într-un coma indusă, Emma a început să își miște capul și să își exprime emoțiile prin expresii faciale limitate. Ea a deschis ochii cu câteva ore înainte ca suportul vital să fie oprit, și a reușit să respire fără ajutorul ventilatorului timp de mai mult de 30 de minute. Samantha Day, mama Emmei, a descris ultimele zile ca fiind „un miracol”, și a exprimat nerăbdarea de a o avea din nou acasă.

„Nu îmi pot exprima în cuvinte, nu am mai plâns niciodată atât de mult în viața mea. Suntem extrem de fericiți că este trează. Ne pregăteam pentru înmormântarea ei și pentru a-i spune rămas bun luni, dar apoi și-a deschis ochii și am început să plângem din nou, dar de data aceasta erau lacrimi de bucurie,” a declarat Samantha Day, în vârstă de 56 de ani.

Recuperare miraculoasă

Medicii au fost profund impresionați de recuperarea miraculoasă a Emmei, având în vedere gravitatea leziunilor cerebrale suferite. Emma începe acum un drum lung și dificil spre recuperare, dar familia ei este plină de speranță.

„Nu știm cât de complet va fi procesul de recuperare, dar Emma este o luptătoare. Va continua să lupte și să se întoarcă treptat la noi,” a adăugat doamna Day.

Între timp, comunitatea locală s-a mobilizat în sprijinul familiei, strângând mai mult de 4.000 de lire sterline pentru a-i ajuta.

„Nu putem mulțumi îndeajuns oamenilor care ne-au susținut. Au fost foarte îngrijitori și iubitori, iar acest lucru ne-a întărit moralul,” a concluzionat Samantha Day. Recuperarea miraculoasă a Emmei Price aduce o rază de speranță și o lecție despre forța umană în fața adversității.

Sursă – https://www.mylondon.news/woman-wakes-up-hours-before-29615910

Sursă foto – s_kawee / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”