Horoscop 11 septembrie 2024. Fecioarele își exprimă sentimentele, Vărsătorii, destul de afectați emoțional

Horoscop 11 septembrie 2024. Fecioarele își exprimă sentimentele, în timp ce Vărsătorii sunt afectați emoțional de anumite situații din viața lor.
  • Publicat:
Horoscop 11 septembrie 2024. Fecioarele își exprimă sentimentele, Vărsătorii, destul de afectați emoțional
Horoscop 11 septembrie 2024. Fecioarele își exprimă sentimentele, Vărsătorii, destul de afectați emoțional

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Berbec

Uneori dai impresia că totul merge bine, chiar și atunci când nu este așa. Te îndrăgostești de ideea de a te distra și uiți să te întrebi dacă este cu adevărat așa sau nu. Cu puțin ajutor din partea energiei de azi profită de ocazie pentru a descoperi ce simți cu adevărat. Începe cu sănătatea și bunăstarea ta. Primești energia potrivită din alimentele pe care le consumi? Dormi suficient? Nu poți ști decât dacă îți pui aceste întrebări.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Taur

Deși pari să iei lucrurile încet și constant, uneori o explozie de pasiune surprinde pe cei din jurul tău. Experimentezi frecvent izbucniri bruște de energie sau schimbări de dispoziție, dar rareori le arăți lumii exterioare. Pielea ta ar putea întruchipa această tendință. Într-un moment totul este bine, iar în următorul, apare o erupție sau un coș peste noapte! Aceste fluctuații sunt cauzate de o intensitate interioară care este cel mai bine gestionată prin consumul de cantități mari de apă. Nu ezita să te gândești la hidratare în această perioadă.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Gemeni

Din păcate pentru unii dintre noi, consumul de ceai negru și cafea este cunoscut că slăbește vederea. Pentru a-ți întări ochii în această perioadă, încearcă să bei ceai preparat cu planta cunoscută sub numele de „silur”. Beta-carotenul se găsește în alimente precum morcovii, caisele și pepenele galben, iar ficatul convertește acest pigment în vitamina A, care este foarte utilă pentru vederea pe timp de noapte. Ai grijă de ochii tăi.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Rac

Intuiția ta funcționează proporțional cu cât de bine dormi noaptea. Pentru a-ți întări talentele metafizice, încearcă să creezi un ritual de culcare pe care să-l urmezi religios timp de două săptămâni. Orice ți se pare potrivit: muzică, o baie fierbinte, dansuri ritmice, întinderi, să-ți cânți singur un cântec de leagăn, orice. Încearcă să faci din ritualul de somn punctul culminant al fiecărei zile. Când te trezești, notează-ți visele într-un jurnal. Să ții evidența te va ajuta să observi progresul.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Leu

Având în vedere numeroasele opțiuni pe care le ai în viață, senzația de a fi copleșit poate deveni normă. Ziua de astăzi îți oferă un răgaz, permițându-ți să comunici așa cum ți-ai dori. Aceasta include și modul în care vorbești cu tine însuți în mintea ta. Cu toată importanța acordată unei vieți sănătoase prin dietă și exerciții fizice, este ușor să uiți că cea mai hrănitoare parte a noastră se află de fapt în minte. Modul în care te tratezi mental este mai important decât orice aliment cu conținut scăzut de grăsimi. Gândește-te la asta!

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Fecioară

Nu în fiecare zi îți deschizi gura și îți place tot ce iese! Azi s-ar putea să fii surprins de cât de ușor te exprimi. Cel mai important este că vei putea să-ți auzi vocea interioară spunându-ți exact ce ai nevoie și când ai nevoie. Când te trezești dimineața și auzi „mi-e sete”, încearcă să înțelegi că vocea înseamnă apă, nu cafea! Ascultă bine și oferă-ți ceea ce ai nevoie mai întâi.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Balanță

Obținerea a ceea ce îți dorești poate părea ușoară în aceste zile, datorită energiei astrale în joc. Este mult prea ușor să ne facem să credem că ceea ce obținem este într-adevăr ceea ce ne dorim, și acest lucru este valabil mai ales pentru tine. Trebuie să ne luăm timp pentru a ști cu adevărat ce vrem. Este necesară o anumită formă de liniște pentru a dezvolta această abilitate. Yoga este o combinație minunată de construirea forței interioare și exterioare. De fapt, orice exercițiu care te provoacă este recomandat.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Scorpion

Nu spui întotdeauna ce îți dorești, de teamă să nu rănești sentimentele altora. Acest lucru nu îți face bine, decât să acumulezi resentimente care ies la suprafață în moduri subtile și neintenționate. Curățarea drumului pentru exprimarea de sine este o practică bună de adoptat. Încearcă să-ți spui ce fel de zi vei avea dimineața: uită-te direct în oglindă și vorbește cu tine! Pare ciudat, dar funcționează, mai ales cu energia actuală în joc!

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Săgetător

Cu atâta energie de foc venind din partea astrelor, nu vei avea nicio problemă să accesezi personalitatea ta fermecătoare! Folosește această energie pentru a diversifica rutina de exerciții. Orice exercițiu aerobic pe care îl faci te va trimite practic în vârf. S-ar putea să te orientezi către yoga sau alt tip de exercițiu de întindere profundă, care va aduce puțină căldură în mușchii tăi, îi va înmuia și îi va ajuta să se întindă și să se alungească.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Capricorn

În timp ce toți ceilalți se plâng că au o zi proastă, tu ai putea să-ți plănuiești mișcarea victorioasă! Este o zi bună, de exemplu, pentru a impresiona șeful fără să încerci cu adevărat. Astăzi s-ar putea să vezi cum lucrurile se întorc în favoarea ta doar din pur noroc. Fii atent să nu te lași atât de prins în elanul evenimentelor încât să îți neglijezi propriile nevoi de bază. Ar fi tragic să ratezi oportunitatea doar pentru că ai uitat să mănânci prânzul și ai devenit morocănos!

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ești deosebit de sensibil la mediul tău astăzi. Poate că nu ești designer sau arhitect, dar îți pasă de cum arată lumea fizică. Ai nevoie de echilibru și armonie între lumea ta interioară și cea exterioară. Dacă există ceva ce ai intenționat să schimbi în casa ta sau în garderoba ta pentru a-ți oferi mai mult confort sau liniște sufletească, du-l la bun sfârșit. Lumea ta interioară este afectată de orice fel de amânare și este predispusă să fie trasă în jos de probleme nerezolvate.

Horoscop 11 septembrie 2024 pentru Pești

Cele mai bune intenții ale noastre sunt pierdute fără un fel de comunicare. Uneori ești victima iluziei că ai comunicat ceva, chiar și atunci când nu ai făcut-o. Simți lucrurile atât de intens, încât crezi că ai comunicat, când de fapt, ai imaginat totul! Ia în considerare să exersezi ancorarea în comunicarea bidirecțională prin sporturi de echipă, dacă este posibil, cum ar fi voleiul, unde ești obligat să-ți folosești vocea pentru a-ți anunța coechipierii ce faci! Acest lucru ar putea îmbunătăți considerabil relațiile tale la muncă și în dragoste.

Sursa foto: Shutterstock

Sursă: Horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”