Horoscop 13 septembrie 2024. Săgetătorii au un blocaj, Peștii își curăță chakrele

Horoscop 13 septembrie 2024. Dacă cei născuți sub semnul Săgetător vor avea un blocaj, Peștii reușesc să își curețe chakrele.
  • Publicat:
Horoscop 13 septembrie 2024. Săgetătorii au un blocaj, Peștii își curăță chakrele
Horoscop 13 septembrie 2024. Săgetătorii au un blocaj, Peștii își curăță chakrele

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Berbec

Tinzi să cauți sens în tot ceea ce faci. Acest lucru nu este neapărat bun sau rău. Dar, pentru a te menține interesat de ceva (sau de cineva), adesea trebuie să existe un sens complex de înțeles sau un „scop” de urmărit. Când vine vorba de sănătatea ta, încearcă să îți extinzi înțelegerea despre care alimente au cea mai mare valoare nutrițională și de ce. Cunoașterea acestor informații te va menține interesat să urmezi o dietă sănătoasă, iar acesta este jumătate din luptă!

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Taur

Oamenii cred că ești „prea serios” uneori? Dacă auzi asta prea des, reacția naturală ar fi să o iei ca o critică. La urma urmei, doar încerci să te înțelegi pe tine și pe ceilalți. De fapt, ceilalți ar putea observa natura ta dedicată de a-i ajuta pe cei în nevoie, de a lucra pentru o cauză. Pentru a integra natura ta interioară cu evenimentele exterioare, caută activități de grup, dacă este posibil sau evenimente sportive care sprijină o cauză.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Gemeni

Ai nevoie de mulți prieteni, dar și de suficient timp liniștit pentru a te concentra pe nevoile tale interioare. Obiectivele tale tind să fie „orientate spre oameni”, dar timpul privat este cel care hrănește capacitatea ta de a înțelege și de a-ți stabili obiectivele. Combinarea gândirii cu exercițiul fizic este un obicei minunat de dezvoltat. Cel puțin o dată pe săptămână, fă o alergare sau o plimbare lungă, sau pur și simplu lovește mingea de tenis de un perete. Această ieșire fizică creează spațiul pentru a-ți clarifica gândurile fără a fi deranjat de prieteni.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Rac

Te-ai confruntat vreodată cu mâini și picioare reci? Acesta este un semn de circulație sangvină slabă și poate fi îmbunătățit prin activități precum mersul rapid, alergatul și înotul. Uită-te la programul tău de exerciții și fii atent la ceea ce îți pune cu adevărat sângele în mișcare. Dacă îți permiți un masaj la câteva săptămâni, acesta este un moment bun al anului pentru a face din asta o practică lunară, dacă este posibil.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Leu

A-ți oferi spațiu pentru a face ceea ce este bine pentru tine poate ridica probleme legate de „încadrarea în grup.” Uneori, ceea ce este „corect” se schimbă, iar tu trebuie să rupi legăturile cu trecutul. Rezistența la schimbare vine din teama că o sursă de dragoste va dispărea de îndată ce ne schimbăm. Împământarea în propria ta realitate prin exerciții fizice este o modalitate puternică de a practica meditația fără a face ceva prea ieșit din comun. Amintește-ți că iubirea de sine este ceea ce avem cel mai mult nevoie.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Fecioară

A fi tu însuți se simte destul de ușor în aceste zile. Nu există multe provocări în relația ta cu tine însuți, dar ele pot apărea în relațiile cu ceilalți, care pot fi un pic ieșite din comun. Concentrează-te pe propriul tău spațiu: relația ta cu tine este cea mai durabilă din viața ta și trebuie să înveți să o iei în serios. Nicăieri acest lucru nu se reflectă mai adevărat decât în dietă. Îți oferi ceea ce ai oferi celei mai importante persoane din viața ta?

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Balanță

Urmărește cum principiul plăcerii tale întâlnește conștiința ta. Poate fi un test critic pentru a vedea dacă știi unde sunt limitele tale și dacă poți preveni ca acestea să fie încălcate. Obiceiurile tale sănătoase ar trebui să poată supraviețui imprevizibilului. Fii atent la modul în care dieta și exercițiile tale sunt afectate azi!

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Scorpion

Îți amintești de ideea de a te uita în oglindă și de a-ți întreba reflexia de ce ai nevoie? Acesta nu este ceva ce poți amâna pentru viitor. Este prioritatea numărul 1 ACUM. Un bun test este să observi câtă apă bei într-o zi. Dacă poți spune cu siguranță că bei peste zece pahare de apă pe zi, atunci te las în pace!

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Săgetător

Ziua de astăzi te poate ajuta să te simți blocat. Soluțiile creative vor abunda dacă îți asculți vocea interioară. Este important să înveți să te bazezi pe tine pentru ceea ce ai nevoie. Există lucruri pe care doar tu le poți rezolva, cum ar fi modul în care ai grijă de tine fizic. Dacă ești o persoană care preferă să fie cu oameni, alătură-te unei echipe sau planifică o rutină de exerciții cu un prieten, dacă este posibil, și respectați-o împreună.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Capricorn

Ar trebui să observi că lucrurile întâmpină puțină rezistență astăzi. Nu te deranjează intensitatea, dar este foarte important să bei multă apă pentru a tempera expansiunea emoțională a energiei zilei. La un nivel energetic imperceptibil ești testat și este esențial să rămâi prezent. Consumul de apă te va ajuta să îți menții sinele emoțional „lubrifiat”. Ai încredere în mine.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ești o persoană foarte ocupată, iar mintea ta a alergat cu 1000 de kilometri pe minut în ultimele câteva săptămâni. Energia de astăzi va ajuta să ia o parte din presiunea de pe mintea ta prea activă. Profită de acest tranzit pentru a te implica într-o activitate fizică pe care o iubești cu adevărat: patinaj, scrimă, cățărat. Dacă dansul flamenco este ceva ce iubești, dar nu faci niciodată asta este ceva la care trebuie să fii atent! Amânarea a ceea ce iubești să faci este exact ceea ce se întâmplă când o minte prea activă preia controlul.

Horoscop 13 septembrie 2024 pentru Pești

Nu poți avea suficiente momente cu hohote de râs în viața ta. Râsul profund stimulează și eliberează presiunea care a fost stocată în chakrele inferioare, unde energia ta tinde să se blocheze. Pune-te în situații în care știi că râsul va juca un rol. Dacă îți plac filmele, începe să alegi unele amuzante în loc de cele înfricoșătoare. Dacă ai copii acasă, așază-te pe podea și începe să te joci cu ei. Nu există o medicină mai bună decât râsul.

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”