Horoscop 14 octombrie 2024. Gemenii au ceva pe suflet, Balanțele fac alegeri impulsive

Horoscop 14 octombrie 2024. Astăzi nativii Gemeni au ceva pe suflet, în timp ce Balanțele fac alegeri la impuls.
  • Publicat:
Horoscop 14 octombrie 2024. Gemenii au ceva pe suflet, Balanțele fac alegeri impulsive
Horoscop 14 octombrie 2024. Gemenii au ceva pe suflet, Balanțele fac alegeri impulsive

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Berbec

Dacă ai chef să te răsfeți astăzi, ar fi bine să-ți rezervi toată seara la tine acasă. Fă puțin exercițiu fizic pentru ca trupul tău să fie cu adevărat pregătit pentru răsfățul profund pe care urmează să-l primească. Pregătește niște gustări ușoare de care să te bucuri în timp ce îți transformi casa într-un spa privat. Aprinde lumânări, fă o baie fierbinte sau un duș. Uleiul de magnolie ar fi perfect pentru o curățare fizică și psihică.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Taur

Este posibil să ai astăzi o avalanșă de amintiri sau flashback-uri. Amintirile fericite pot fi semnale sau sugestii de la sufletul tău să repeți ceva în viața ta. Dacă te vezi în formă excelentă de acum câțiva ani, este un semn clar să lucrezi spre acea stare fizică începând de azi. Dacă îți amintești de momentul când ți-ai dat seama că majoritatea legumelor nu sunt neapărat rele, ci doar nu le-ai gustat preparate corect, e momentul perfect să cauți o rețetă și să le servești la cină!

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Gemeni

Aceasta este o zi în care să te concentrezi pe confortul propriu. Dacă ai ceva pe suflet și trebuie să te descarci, cere unui prieten să te asculte. Dacă simți că ai nevoie de mai mult exercițiu cardio decât ai făcut recent, fă-ți astăzi un antrenament acasă și vei simți beneficiul respirațiilor adânci, care echilibrează energia corpului tău.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Rac

S-ar putea să te simți mai emoțional astăzi, așa că este important să urmezi o rutină pentru a nu fi copleșit de energia planetară. Fă tot ce poți pentru a-ți susține sistemul nervos și imunitar alegând activități liniștite în locul celor foarte stimulante.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Leu

Oferă-ți spațiu pentru a avea o săptămână sănătoasă. Asta presupune să îți planifici din timp activitățile. Gândește-te ce fel de antrenament îți vei face în fiecare zi, planifică cel puțin trei mese pe care le prepari acasă (cu porții pentru prânzul de a doua zi!), și stabilește-ți o oră generală de culcare. Acest tip de organizare te va ajuta să îți echilibrezi energia în perioadele aglomerate.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Fecioară

Toată această perioadă de stat acasă ar putea să-ți fi declanșat instinctul de „cuibărit”. E important să urmezi acest sentiment și să faci tot posibilul pentru a transforma casa într-un loc confortabil și primitor. Sper că deja ai toate ingredientele pentru a pregăti o cină sănătoasă acasă. Fă-ți o seară doar pentru tine și corpul tău: relaxantă, hrănitoare și odihnitoare.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Balanță

Astăzi s-ar putea să fii tentat să te abați de la rutina ta de exerciții fizice sau să faci alegeri alimentare impulsive. Încearcă să folosești autodisciplina și puterea interioară atunci când simți dorința de a renunța la practicile tale sănătoase. Întreabă-te dacă merită cu adevărat să-ți sabotezi programul doar pentru că mintea ta e distrasă. Aceste momente definesc drumul nostru către sănătate.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Scorpion

Aspectele zilei te fac să te simți confortabil, figurativ vorbind (și poate chiar literal). Asta nu înseamnă neapărat că te vei simți „fantastic” sau că totul va decurge „perfect”. Aceste aspecte aduc o energie în care adevărata ta natură poate fi observată. Cheia este relaxarea. Fă lucrurile care te relaxează cu adevărat. Poate fi vorba de yoga, odihnă suficientă și multă apă. Oferă-ți ce ai nevoie pe plan fizic, și emoțiile tale vor fi mai ușor de înțeles.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Săgetător

Atmosfera astrologică de azi indică un moment pentru recunoașterea emoțională. Acest lucru poate fi dificil pentru cei care se simt validați doar când primește atenție exteriorul lor. Aspectul actual reprezintă energia interioară. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre cum arăți, cum te îmbraci sau cine „pari” să fii. Vei beneficia de acest tranzit dacă privești în interior. Încearcă o sesiune de yoga axată pe respirație pentru a ilumina căile interioare către adevărata ta identitate.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Capricorn

Aliniamentul planetar de astăzi îți dă capacitatea să te vezi pentru persoana bună și frumoasă care ești! Dacă ți-ai îngrijit nevoile și ai fost atent la tine (alimentare conștientă, exerciții fizice, somn), te vei simți deosebit de bine. Dacă te-ai simțit vinovat pentru că ai fost distras și ți-ai neglijat corpul, acest aspect binevoitor pătrunde adânc în sufletul tău și îți răspândește lumina vindecătoare de aur-roz.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Vărsător

Din când în când, e important să îți verifici dulapul cu medicamente și să arunci medicamentele vechi pe care le-ai păstrat prea mult timp. Verifică datele de expirare și, dacă sunt vechi, aruncă-le (preferabil în recipiente sigilate pentru a proteja animalele și copiii). În timp ce faci asta, vezi cât de multe „lucruri de răsfăț” ai în dulap. Ai uitat de uleiurile esențiale și de sărurile de Epsom? Roinița este un tonic puternic pentru nervi, iar dacă o iei sub formă de ceai, supliment sau ulei esențial, poate face minuni pentru a-ți aduce calm și bunăstare.

Horoscop 14 octombrie 2024 pentru Pești

Te vei simți tras în multe direcții astăzi. Fii conștient de ceea ce simți și cum interpretezi situațiile în care te afli. Menține o anumită distanță, astfel încât să obții ce e mai bun din acest tranzit. Echilibrarea sentimentelor cu acțiunile este o abilitate importantă de dezvoltat. Folosește-ți energia emoțională într-un antrenament acasă pentru a o procesa și a o elibera somatic.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”