Horoscop 14 septembrie 2024. Săgetătorii prind putere, Vărsătorii au tendința să se judece

Horoscop 14 septembrie 2024. Săgetătorii simt că prind putere, în timp ce nativii Vărsător încep să se judece singuri.
  • Publicat:
Horoscop 14 septembrie 2024. Săgetătorii prind putere, Vărsătorii au tendința să se judece
Horoscop 14 septembrie 2024. Săgetătorii prind putere, Vărsătorii au tendința să se judece

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Berbec

Te bucuri de un moment plăcut de recunoaștere acum, deoarece ziua de azi îți amplifică toate simțurile. Sub influența acestei energii speciale, intuiția ta este ascuțită și s-ar putea să începi să primești mesaje la un nivel „paranormal”. Amintește-ți că nu trebuie să te preocupi doar să faci bine în lume, ci trebuie să acorzi atenție și propriei tale bunăstări. Trebuie să îți asculți corpul și să urmezi îndrumările sinelui tău superior.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Taur

Uneori poți fi destul de retras, având o natură duală care îi derutează pe ceilalți. Câteodată, te derutează chiar și pe tine! Ai nevoi atât de simple, dar totuși te simți inexplicabil de singur uneori. Pentru a te reconecta cu acele nevoi care nu sunt atât de ancorate în realitate, încearcă să te implici într-o terapie bazată pe apă. Începe prin a-ți transforma cada de baie într-un sanctuar. Asta înseamnă să folosești săpunuri speciale, prosoape plăcute, jucării de baie distractive și lectură bună. Înotul, baia de aburi și sauna sunt, de asemenea, practici benefice.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Gemeni

Spiritul tău aventuros adoră să exploreze, mai ales că astăzi mintea ta ar putea fi plină de idei noi. Gândirea, vorbitul, evaluarea, visarea, asta îți place să faci, iar aceste tendințe te ajută să determini cum să ușurezi suferința altora. Totuși, pentru a înțelege cu adevărat ceea ce simt ceilalți, trebuie să observi mai mult decât să speculezi. Pentru a nu te lăsa copleșit de problemele și provocările pe care alții ți le aduc, implicarea într-un proiect artistic sau într-un grup muzical te poate menține echilibrat și cu picioarele pe pământ.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Rac

Nu ești, în general, străin de suferință. Lumea ta interioară liniștită este constant întreruptă și tulburată de evenimentele umanității. Pentru a-ți menține echilibrul, trebuie să ai unul sau două hobby-uri care îți fortifică lumea interioară. Pictura îți vine în minte sau cântatul la un instrument muzical. A ști ce fel de atmosferă îți permite să prosperi este esențial. Oferă-ți ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță în mediul tău.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Leu

Ziua de azi îți oferă multă energie proaspătă cu care să te joci! Energia este fantezistă și ușoară, dar semnificativă. Acesta nu este un moment pentru a te bucura doar de lucrurile amuzante din viață și a uita de restul, ci pentru a-ți extinde orizonturile și a invita „noul” în viața ta. Renunță la obiceiurile care te-au menținut într-o poziție „blocată”. Schimbarea nu trebuie să fie intensă și traumatică, dar necesită muncă. Bea ceai de trifoi roșu pentru a-ți ajuta sângele să elimine acele blocaje.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Fecioară

Pentru tine, energia de azi strigă: „privește în sus!” Ridică-ți privirea din zona ta de confort și vezi ce se întâmplă în cerurile de deasupra. Există posibilități pentru o nouă direcție acum. Crește-ți flexibilitatea: fie la sală, dacă este posibil, fie în viața ta profesională. Mergi în locuri în care de obicei nu mergi. Trezește-te mai devreme și fă plimbări revigorante pentru a te familiariza mai bine cu răsăritul, atunci când întunericul se transformă în lumină. Sarcina ta este să fii deschis.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Balanță

Îndoiala sau autoanaliza excesivă poate fi o provocare pentru tine. Îndoiala este foarte asemănătoare cu panica. Dacă te entuziasmezi, tinde să devină mai gravă, nu mai bună. Și de obicei nu îți dai seama ce declanșează această stare de agitație. Prin urmare, este important să continui să practici un program care să mențină sănătatea și echilibrul corpului și minții tale. Dacă reușești să faci acest lucru, te va ajuta să faci față îndoielii și, în cele din urmă, să îți cunoști cu adevărat propria minte.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Scorpion

Există putere în a ști ce vrei, dar nu este întotdeauna ușor! Ți s-a întâmplat vreodată să petreci prea mult timp uitându-te la meniu într-un restaurant? Chelnerul tot vine, iar în cele din urmă comanzi ceva doar ca să scapi de situație? Acum imaginează-ți că tu ești chelnerul. Cel mai bun mod de a afla ce vrei este să știi de ce ai nevoie. Dacă știi că ai nevoie de legume rădăcinoase hrănitoare în alimentația ta, lista de dorințe devine instantaneu mai gestionabilă și puterea este în mâinile tale să decizi.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Săgetător

Oricare ar fi definiția ta pentru putere, în acest moment, există multă în aer. Te simți ca și cum i-ai avea pe Arnold Schwarzenegger și Michael Jordan în aceeași echipă! Forța brută și inteligența strălucitoare se unesc și poți folosi această putere pentru a îmbunătăți ceea ce știi că este punctul tău slab. Dacă are legătură cu mâncarea, încearcă să faci cumpărături pentru mesele din această săptămână în avans, în loc să mănânci în oraș. Pregătește masa de dimineață de seara și bucură-te de beneficiile unui mic dejun adevărat!

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Capricorn

Pentru o persoană care se bucură de lumină, ziua de astăzi îți oferă o varietate de opțiuni pentru a te deschide și a răspândi un pic din această lumină. Dacă ai avut neînțelegeri cu cei dragi, aceasta poate fi ziua în care poți în sfârșit să vezi punctul de vedere al acelei persoane. În mod similar, dacă te-ai simțit neînțeles, aceasta este o zi bună pentru a-ți comunica sentimentele.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ești cunoscut printre prietenii tăi pentru judecata ta rațională. Totuși, nu judeca nevoile tale personale în această lună. Dacă ai nevoie de mai mult somn, nu pierde timpul justificând orele în plus sau încercând să înțelegi ce „motiv” stă la baza acestei schimbări. Corpul își dictează nevoile în termeni foarte simpli. Dacă dormi bine, bucură-te de cunoștința că te dezvolți într-un fel. Dacă nu fizic, atunci emoțional.

Horoscop 14 septembrie 2024 pentru Pești

Puterea poate fi benefică în multe forme. Puterea naturală, rezistența și anduranța sunt trăsături comune multora din pozițiile de conducere, fie că sunt în echipe sportive, în sălile de clasă sau în corporații. Corpurile cerești exercită acum o putere care este cel mai benefică atunci când este utilizată pentru sănătatea ta. Această energie puternică te va proteja de întreruperi și de distragerea provocată de competiție, menținându-te concentrat și motivat pe obiectivul ales. Folosește-o în avantajul tău!

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”