Horoscop 16 septembrie 2024. Scorpionii își schimbă planurile, Peștii sunt dornici de noi experiențe

Horoscop 16 septembrie 2024. Află ce prezic astrele azi. Dacă Scorpionii fac schimbări de planuri, Peștii vor să experimenteze lucruri noi.
  • Publicat:
Horoscop 16 septembrie 2024. Scorpionii își schimbă planurile, Peștii sunt dornici de noi experiențe
Horoscop 16 septembrie 2024. Scorpionii își schimbă planurile, Peștii sunt dornici de noi experiențe

Horoscop 16 septembrie 2024. Află ce prezic astrele azi. Dacă Scorpionii fac schimbări de planuri, Peștii vor să experimenteze lucruri noi.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Berbec

Întotdeauna există două moduri de a face ceva (dacă nu mai multe!). Poți fie să faci exerciții, fie să nu faci. Poți mânca mâncare sănătoasă sau nu. Apoi sunt deciziile pe care le luăm inconștient: cum stai pe scaun când lucrezi? Folosești o postură corectă, cu spatele drept și mușchii abdominali ușor încordați? Sau te cocoșezi și lași umerii să cadă? Fii atent cât timp încă ai de ales!

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Taur

Mersul pe jos este probabil cel mai subestimat exercițiu, deoarece nu necesită prea mult efort, iar oamenii îl fac zilnic. Dar cât de mult îl practici cu adevărat? Mergi pe jos în loc să iei autobuzul ori de câte ori este posibil? Crezi că 8-10 blocuri sunt „prea mult” de mers? Există beneficii serioase pentru sănătate în mersul pe jos: îți tonifică întregul corp, poți face exerciții de respirație profundă în același timp, iar corpul se aliniază natural când mergi cu spatele drept și pieptul extins.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Gemeni

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea este să îți acorzi mai mult timp. Nu, nu vorbesc despre întoarcerea în timp! Oferă-ți timp între activități pentru a te regrupa și pentru a înțelege ce vrei și trebuie să faci în continuare. Când ne grăbim dintr-un loc în altul, ne pierdem sensul scopului și regretăm timpul irosit. Chiar și alegerea a ceea ce mănânci va fi afectată dacă îți acorzi suficient timp pentru a observa ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Rac

Așteptarea momentului potrivit poate fi un sfat bun, dar nu atunci când vine vorba de dezvoltarea obiceiurilor sănătoase. Trebuie să mănânci trei mese pe zi, cu gustări sănătoase între ele (de exemplu, fructe proaspete). Trebuie să dormi ca un bebeluș și există modalități de a crea obiceiuri de somn mai bune, dacă ai nevoie de ajutor. Trebuie să bei suficientă apă pentru a-ți menține sistemul imunitar puternic și procesul de eliminare în echilibru. Aceste lucruri nu beneficiază de „așteptare”.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Leu

Ai fost într-o călătorie de procesare, se pare, și poate că simți nevoia de ceva în care să te implici cu adevărat. Orice îți dorești acum, cel mai probabil și organele tale interne au aceleași dorințe. Oferă-le ceva „de mestecat”, precum: kale, mangold, fenicul și cicoare. Salatele verzi și legumele rădăcinoase pot face o mare diferență în perspectiva ta asupra vieții. Ia-ți o seară liberă de la antrenamente și planifică niște mese care să includă aceste ingrediente.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Fecioară

Lumea s-a schimbat de anul trecut, și niciunul dintre noi nu este imun la schimbările care au loc în viețile noastre personale. „A da” a căpătat un nou sens: trebuie să oferim din mintea noastră, nu din portofel. Trebuie să ne deschidem către un nou mod de a trăi alături de ceilalți. Ia în serios această perioadă de schimbare și nu vei rămâne în urmă. Yoga este o practică minunată pentru a oferi minții puterea de a arăta corpului un nou mod de a fi.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Balanță

Se pune mult accent pe alimentație azi, iar alegerea celor mai proaspete alimente disponibile și pregătirea unei varietăți de mese sănătoase, astfel încât toate necesitățile nutriționale să fie acoperite, este esențială. O altă parte importantă a alimentației este să mănânci încet și să mesteci bine mâncarea. Pe lângă evitarea riscului de sufocare, o alimentație bine mestecată ne ajută să nu suprasolicităm glandele digestive. Mulți oameni care își înghit mâncarea rapid își suprasolicită glandele și constată că rămân „flămânzi” chiar și după ce au mâncat!

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Scorpion

Ai nevoie de planuri noi azi. Nu totul iese întotdeauna ca la carte și, dacă ieri aveai de gând să-ți începi ziua cu un „to do list”, astăzi ar trebui să fii spontan. Vei fi surprins cât de bine-ți va prinde abordarea asta, ba chiar îți vei dori să nu-ți mai trăiești viața atât de rigid, liniuță cu liniuță.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Săgetător

Indiferent dacă tocmai ai început un regim de exerciții sau îl practici de ceva timp, fii atent la ritm. Dacă începi o nouă practică de sănătate, fă-o astfel încât să fie relativ ușor de gestionat, astfel vei continua să o faci! Nu te forța prea tare la început. Amintește-ți, construiești un obicei. De asemenea, atunci când practici un lucru de ceva timp, este important să te împingi treptat mai departe pentru a rămâne interesat.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Capricorn

Energia planetară oferă un impuls puterilor de observație, permițându-ți să observi cu compasiune ce are nevoie de ajutor. Ai neglijat rutina de exerciții sau dieta în ultima vreme? A suferit imaginea ta de sine din lipsă de auto-îngrijire? Vei observa lucruri despre tine astăzi, dar cel mai important lucru pe care îl poți face este să acționezi! Poate există ceva simbolic pe care îl poți face, cum ar fi să cumperi o saltea de yoga sau să programezi un masaj (dacă este posibil), pentru a te angaja să îți oferi o mai mare grijă.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ziua de azi îți oferă siguranța emoțională de a alege ce îți dorești. Cu cine comunici, ce mănânci la cină, când te culci. Pe de altă parte, fii atent ca anumite domenii ale vieții tale să nu fluctueze odată cu schimbările de dispoziție. Ar trebui să încerci să faci exerciții cel puțin de trei ori pe săptămână. Dacă nu reușești din cauză că „nu aveai dispoziția necesară”, îți garantez că starea ta se va înrăutăți.

Horoscop 16 septembrie 2024 pentru Pești

Ești adesea persoana de la masă care va comanda ceva nou sau neobișnuit. Acest lucru este legat de dorința de a explora aspectele fizice și senzoriale ale vieții. Este important să fii deschis în ceea ce privește plăcerea fizică, deși unii nu își dau voie să o facă de la o vârstă fragedă și devin blocați. Corpul poate stoca energia blocată în moduri profund ascunse. Experimentează cu diverse practici de masaj holistic dacă te interesează acest lucru.

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”