Horoscop 17 septembrie 2024. Capricornii nu se tem de schimbări, Peștii sunt atenți la propriile nevoi

Horoscop 17 septembrie 2024. Nativii din zodia Capricorn nu se tem de schimbări, Peștii sunt atenți la propriile nevoi.
  • Publicat:
Horoscop 17 septembrie 2024. Capricornii nu se tem de schimbări, Peștii sunt atenți la propriile nevoi
Horoscop 17 septembrie 2024. Capricornii nu se tem de schimbări, Peștii sunt atenți la propriile nevoi

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Berbec

Îți place să primești laude de la mulți oameni, dar destul de des ești aproape alergic la critică (probabil pentru că primești foarte puțin din ea!). Oamenii sunt impresionați de nivelul tău ridicat de energie și de abilitatea ta de a duce lucrurile la bun sfârșit. Încearcă să te deschizi spre domenii despre care trebuie să înveți. Cum stai cu alimentația sănătoasă? Te concentrezi mai mult pe menținerea greutății decât pe ceea ce se întâmplă cu adevărat în corpul tău? Asta se numește „trișarea” sănătății tale și are consecințe!

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Taur

Îți place să oferi altora pentru că este o modalitate de a-ți exprima natura intuitivă, care poate fi uneori trecută cu vederea. Ești o persoană sensibilă, iar nevoile tale pot trece neobservate, cu excepția cazului în care ai prieteni foarte vechi care te cunosc de mult timp! Trebuie să înveți să îți exprimi sentimentele în cuvinte. Fii atent la modalități prin care să-ți exprimi emoțiile și să fii ascultat. Un club de lectură virtual poate fi o modalitate distractivă și socială de a-ți exprima reacțiile emoționale față de literatură și ar putea fi un loc bun pentru a începe.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Gemeni

De obicei, ai nevoie de mult timp personal pentru a-ți clarifica sentimentele complexe despre lume. Încearcă să te implici în sporturi care te pot ajuta să profiți la maximum de acest timp personal. Alergatul pe distanțe lungi, înotul, drumețiile și ciclismul montan necesită un angajament semnificativ de timp, pe care îl poți folosi eficient pentru a-ți pune ordine în gânduri. Obiceiurile sănătoase care îți satisfac nevoile sunt de neprețuit. Viața este lungă, și te vei bucura mai mult de ea și vei avea mai multe de împărtășit cu ceilalți!

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Rac

Se pare că îți plac jocurile care implică misterul. Ai jucat destule jocuri de societate în ultima vreme? În general, nu sunt suficienți adulți care să se joace astfel de jocuri în zilele noastre. Oamenii sunt printre cele mai jucăușe ființe de pe pământ. Când vine vorba de a lucra împreună pentru a rezolva un mister, combinăm ușor forțele. Răsfață-ți simțul misterului alegând cărțile pe care le citești, filmele pe care le vizionezi, chiar și tipurile de conversații pe care le inițiezi cu prietenii tăi.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Leu

Ziua de astăzi îți oferă abilitatea de a cântări ambele părți ale unei probleme și de a decide ce concluzie să tragi. Energiile planetare care lucrează împreună amintesc de efectele combinațiilor: dietă și exerciții fizice, odihnă și acțiune, timp petrecut singur și timp petrecut cu ceilalți, ori de câte ori este posibil. În fiecare pereche, există un aspect de pregătire și unul de realizare. Aducerea acestui tip de echilibru în viața ta necesită angajament, nu se întâmplă din întâmplare. Meditează (orice ar însemna asta pentru tine) și concentrează-te.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Fecioară

Astăzi poți evalua și acționa cu ușurință. Cel mai mare beneficiu al acestei energii speciale va veni din concentrarea pe tine, nu pe alții. Ce este potrivit pentru tine într-o anumită situație, doar tu poți decide. Pentru a te pregăti să iei decizii bune în ceea ce privește alimentația, umple-ți casa cu alimente sănătoase și oferă-ți multe opțiuni. Există multe moduri de a avea o dietă sănătoasă: sucuri proaspete, salate colorate, tofu pregătit cu măiestrie. Aceste opțiuni necesită efort considerabil, dar recompensa merită, nu crezi?

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Balanță

Eul tău interior și cel exterior sunt angajate într-un dialog intens în aceste zile. S-ar putea să ți se pară că ai un radio în cap! Asta este ceva ce mulți dintre noi simțim în acest moment. Pentru a înțelege ce se spune, este important să urmezi niște linii destul de stricte: fă suficientă mișcare astfel încât să fii suficient de obosit pentru a adormi devreme! Somnul pe care îl primești este vital. Mintea ta are nevoie de multă odihnă pentru a pune în ordine toate informațiile disponibile.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Scorpion

Când știi ce vrei, emani un sentiment remarcabil de satisfacție pe care oamenii îl observă imediat. Radiezi o mulțumire interioară. Poți să te conectezi la cel mai înalt nivel de conștientizare de sine și poate chiar să rezolvi conflictele care te preocupă de ceva vreme. Folosește energia acestei luni pentru a-ți crește activitățile fizice, planifică plimbări cu bicicleta în weekenduri, folosește-ți timpul liber pentru distracții aerobice. Asta îți va menține starea de spirit stabilă și plăcută.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Săgetător

Când vine vorba de prietenii noștri, adesea apreciem cel mai mult căldura și grija lor, și simpatia lor tandră, care radiază atunci când totul este bine. Pentru a menține accesul deschis la această parte din natura ta personală, este important să faci exerciții regulate și să îți menții energia deblocată. Practicarea regulată a yoga te va ajuta enorm. Circulația sângelui, întinderea mușchilor și respirația profundă te ajută să te relaxezi și să îți centrezi exuberanța, astfel încât să o poți canaliza eficient.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Capricorn

Lasă-te ghidat de latura ta blândă astăzi. Acolo unde există o tendință de a erotiza, caută mai departe în corpul tău și găsește adevărata nevoie dincolo de excitația de suprafață. Energia de azi te ajută să îți abordezi nevoile. Nu te teme să faci schimbări care par „irelevante”: dacă nu îți place aplicația de fitness pe care o folosești sau nu mai suporți sala de sport unde mergi, fă o schimbare! Lucruri ca acestea este mai bine să fie clarificate și abordate acum, astfel încât să nu ajungi să te pedepsești pe termen lung.

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Vărsător

Să te menții ocupat nu este niciodată o problemă. Cu toate acestea, vei reuși mai ușor să te concentrezi pe ce activități sunt prioritare în timpul acestui tranzit. Există o ordine a priorităților care, dacă nu te abați de la ea, îți va construi sănătatea și stima de sine din interior spre exterior. Totul începe cu ceea ce mănânci, cât de des faci exerciții și cât de bine dormi. Este o listă scurtă, dar stăpânirea ei nu este ușoară!

Horoscop 17 septembrie 2024 pentru Pești

Ai devenit mai conștient de sănătatea ta în ultima vreme! Există o iubire intensă pentru relații și conexiuni care există în sufletul nostru, iar acesta este un moment minunat pentru a defini ce înseamnă asta pentru tine. Fără relații, viețile noastre ar fi oarecum goale. Cum poți îmbunătăți ceea ce oferi în relațiile tale? Cel mai inteligent lucru pe care îl poți face este să ai grijă cât mai bine de propriile tale nevoi: dieta, exercițiile fizice și odihna sunt responsabilitatea ta. Totul urmează de aici.

Foto: shutterstock

Sursă: www.horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”