Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii pot fi trădați, Gemenii pot ajunge într-un triunghi amoros

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Nativii din zodia Leu pot fi victimele unei trădări, în timp ce Gemenii pot ajunge într-un triunghi amoros.
  • Publicat:
Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii pot fi trădați, Gemenii pot ajunge într-un triunghi amoros

„Este o săptămână complicată. O săptămână foarte bogată în evenimente. Este o săptămână nouă în care intră o lună nouă – în zodia Fecioarei. Înseamnă muncă și responsabilitate – asta aduce Fecioara – efort. Să nu fugim din calea responsabilități, a efortului, pentru că merită”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul este direct provocat de această conjunctură care se întâmplă în zodia Balanței și se poate întâmpla ca în această săptămână să rămână fără un ajutor, fără un suport, cineva să plece, să renunțe, să nu îl mai poată ajuta așa cum l-a ajutat până acum. Dar, oricum, în această perioadă, destinul a fost în zodia Berbecului, ceea ce înseamnă că Berbecul are un exercițiu fantastic în care trebuie să se descurce singur, să își facă curaj și să recalculeze totul.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurul poate să fie cumva influențat la locul de muncă, poate să apară un coleg, atenție la relațiile la locul de muncă. Se poate naște la locul de muncă o atracție. Dacă este vorba despre un adulter, atunci nu e bine, dar dacă este vorba chiar și de o relație curată, nu este bine în această perioadă să amestecăm serviciul cu amorul. Taurii trebuie să fie atenți și la erorile medicale, dar și la glicemie în această săptămână.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii care au copii mari, spre exemplu, și-ar putea să își vadă unele greșeli ale tinereții în copii lor. Efectul este unul karmic, iar copiii pot repeta greșelile părinților. Situația amoroasă este foarte complicată, pentru că există un impact karmic, chiar dacă Geamănul este victimă sau agresor de data această. Este ceva acolo despre un triunghi amoros, dar este și un sector de inspirație pentru Gemenii foarte creativi.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Aveți nevoie și de mamă sau soacră să vă ajute cu creșterea copiilor sau cu ceva avans pentru o casă, dar și când încep să pună condiții nu este bine. Racul trebuie să își asume și ajutorul, dar și codița pe care și-o bagă părinții. Există o stare de disconfort, dar depinde ce acceptați pentru viitor.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leul poate fi trădat de o persoană care nu își ține gura sau poate face o gafă, poate fi intenționat, poate nu, poate primește niște vești, poate primește niște reproșuri din trecut de la cineva care, poate, acum și-a făcut curaj.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioara, pentru că acolo este Luna Nouă și are o săptămână complicată, ar fi singura zodie pentru care, în mod exclusiv, aș zice că lucrurile se pot întoarce în favoarea ei. Dar este vorba despre o mică plată pe care Fecioara trebuie să o facă pentru a ieși onorabil dintr-o situație. O taxă în plus, poate că unii trebuie să o plătească sau chiar ea, dar să nu stea pe gânduri, ci să facă lucrul acesta pentru că asta o ajută să meargă mai departe. Până la urmă, în Universul ăsta totul are un preț.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Balanță

La Balanță, pentru că aici se produce această conjunctură cu Lună, cu Venus, cu Luna Neagră. Depindem de dispoziția zodiei Balanță. Dacă se trezește cu fața la cearșaf nu e bine, dacă se trezește cu fața la geam este bine. Să ne rugăm pentru starea de bine și echilibru a zodiei Balanță. Să nu credeți că dacă Balanța într-o zi se comportă mai rece înseamnă că este despre voi. Pur și simplu, Balanța este o zodie de aer care se închide în interiorul ființei sale și acolo există un conflict, un război. Nu o luați personal, îi trece foarte ușor.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Posibil să rămână cu o cicatrice în această săptămână. Atenție la accidente, la situații. Nu este zodia cea mai bine protejată în această săptămână. Este foarte posibil să fie un conflict, o dușmănie. Mai cu diplomație săptămâna asta.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se bazeze pe ei înșiși, ca toate zodiile de Foc în această săptămână. Pot avea anumite promisiuni de la cineva, pot spera, își pot pune speranțele, este foarte posibil ca unei anumite persoane să îi fie foarte ușor să ajute un Săgetător, să fie o chestiune de nimic, iar Săgetătorul să o ia ad-literam și să aștepte în zadar, iar în final să ajungă tot pe cont propriu. Nu a pierdut nimic, va ieși mai puternic datorită acestei situații.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornul are de-a face cu o femeie autoritară în această săptămână, poate că este o șefă. Dacă este vorba despre o mamă, căreia vrei să îi ceri ceva, bani de mașină, binecuvântare pentru anumite demersuri, la fel, este bine ca mama să nu își aducă aminte din trecut că ai fost copil rău și că nu meriți nimic. Dar, dacă un Capricorn se prezintă în fața unui complet de judecată format din femei, acolo este o chestiune foarte subiectivă. Multă atenție, mult misandrism. Misandrismul este opusul misoginismului.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Pentru Vărsător, o chestiune foarte particulară. Evident, nu toată lumea va avea această situație. Dar să spune că o Vărsătoare se căsătorește cu o persoană de altă religie. Să nu-și schimbe religia, fiecare poate să rămână cu religia lui. Nu este momentul să trecem la 180 de grade, nici măcar din dragoste. Este vorba despre credință, despre ceea ce îți propui în săptămâna aceasta. Poate să apară ocazia unei călătorii în străinătate, la invitația cuiva, și pare tentantă pentru că este gratis, dar până la urmă totul are un preț. Nu te bucura la gratuități.

Horoscop 2-8 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Pești

O săptămână cu anumite polițe de plătit. Bucurați-vă dacă aveți de plătit o amendă, pentru că, dacă plățile karmice se fac în bani, atunci aceasta este cea mai inofensivă chestiune. Dar puteți avea de-a face cu escroci sau escroace sentimental. În mod particular pentru Pești, atenție la boli transmisibile pe cale sexuală sau la sarcini nedorite.

Sursa: Vorbește Lumea.

Sursa foto: Pro TV / Vorbește Lumea / Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”