Horoscop 21 octombrie 2024. Săgetătorii sunt complet captivați, Peștii sunt detașați

Horoscop 21 octombrie 2024. Astăzi nativii Săgetător vor fi complet captivați, în timp ce Peștii sunt detașați sentimental.
  • Publicat:
Horoscop 21 octombrie 2024. Săgetătorii sunt complet captivați, Peștii sunt detașați
Horoscop 21 octombrie 2024. Săgetătorii sunt complet captivați, Peștii sunt detașați

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Berbec

Unii oameni spun că îți petreci întreaga viață printre fantezii, deși probabil nu ai fi de acord, preferând să crezi că tu crezi în magie. Planetele s-au poziționat într-o configurație care te încurajează să revii la realitate în ceea ce privește o anumită relație care ți-a consumat timpul și atenția de ceva vreme. Devii conștient de adevăratele motive ale partenerului și este posibil să decizi că este timpul să pui capăt.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Taur

Romantismul se mută în tărâmul fanteziei, iar distanța dintre ceea ce știi că vrei și ceea ce primești cu adevărat poate fi mare. Astăzi, s-ar putea să simți nevoia de a transcende toate limitele pentru a deveni una cu persoana iubită. Acest lucru este în regulă până când realitatea cotidiană își face apariția, iar muzica mistică a îngerilor se transformă într-o melodie tristă și prăfuită.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Gemeni

S-ar putea să experimentezi un sentiment de irealitate. Este o zi în care să te concentrezi pe atmosferă, să te ancorezi la sentimentele subtile și delicate pe care le aveți unul față de celălalt, care vă leagă într-un mod aproape mistic. Nu este vorba de ceva pământesc, ci de o senzualitate care depășește corpul și cele cinci simțuri, ajungând în tărâmul ceresc.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Rac

Care ar fi cea mai sălbatică fantezie a ta? Cu siguranță ar implica cuvinte. Astăzi vei deveni foarte conștient de toate nuanțele subtile de sentimente ascunse într-o frază sau chiar într-o propoziție întreagă. De obicei, îți seduci iubiții cu șoapte dulci, dar astăzi s-ar putea să simți nevoia să duci acest lucru cu un pas mai departe și să testezi cu adevărat puterea gramaticii.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Leu

Îți ia ceva timp să te apropii de o persoană înainte de a admite că o placi. Astfel de gânduri îți vor atrage atenția în această seară. Dacă ești în căutarea dragostei, este posibil să întâlnești pe cineva care măcar seamănă cu iubitul tău din imaginar. Dar nu admite nimic până nu îl vezi în lumina rece a zilei.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Fecioară

Aceasta este o zi care îți amintește de dragostea ta pentru strălucire și pentru tot ce este frumos (mai ales aurul): bijuterii frumoase, buticuri exclusiviste și cele mai scumpe restaurante din oraș. Dacă realitatea este că partenerul tău actual nu are nici măcar doi bani de frecat unul de altul și nu-și poate permite nici măcar un fast food, darămite o cină la pachet pentru doi, atunci ai o problemă.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Balanță

În general, pari foarte realist în legătură cu multe lucruri, inclusiv cu romantismul. Îți bazezi sentimentele pe cât de bine arată sau se îmbracă o persoană sau pe cât de eficientă, curată și ordonată este. Cu toate acestea, ziua de astăzi poate aduce cu ea niște fantezii foarte pământești, cum ar fi gândul de a te lupta într-o baltă cu noroi alunecos sau de a te îmbrățișa pasional printre frunzele și pământul de pe podeaua unei păduri.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Scorpion

Energia zilei aduce la suprafață unele dintre cele mai strălucitoare și impertinente fantezii ale tale, deși deseori ți-e greu să decizi pe care ar trebui să o încerci prima. Deoarece majoritatea oamenilor te consideră adesea foarte conformist, poate ar fi o terapie bună să încerci fantezia în care, pentru o dată, tu ești complet, total și absolut la conducere.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Săgetător

Ei bine, astăzi planetele te încurajează să îți realizezi fantezia perfectă. Vei recunoaște interesul tău? Ai un talent de a pretinde că ești complet dezinteresat atunci când de fapt ești complet captivat.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Capricorn

Configurația planetelor de astăzi te face și mai predispus să interpretezi greșit ceva, astfel încât ai putea să spui această poveste în timpul meselor pentru săptămâni întregi. Așadar, verifică-ți faptele înainte de a acționa. În caz contrar, ai putea face o greșeală teribilă.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Vărsător

Aceasta este o zi care te poate face foarte conștient că mai ai destul de parcurs până să poți explica ultima ta cucerire romantică despre cum te simți cu adevărat. Ai visat despre ei de ceva timp, iar acum, când a venit momentul decisiv, te simți puțin copleșit. Trebuie să îți reconstruiești stima de sine și să înveți să te iubești pe tine însuți.

Horoscop 21 octombrie 2024 pentru Pești

Foștii tăi iubiți s-ar putea întreba ce s-a petrecut în inima ta, care părea deseori atât de detașată. Poate că fantezia ta ar trebui să fie aceea de a te permite să simți cu adevărat. Dacă te joci cu această idee suficient de mult, s-ar putea să realizezi ce ai pierdut. Sau vei realiza?

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”