Horoscop 22 septembrie 2024. Leii se simt singuri și deprimați, Peștii sunt responsabili pentru propriile emoții

Horoscop 22 septembrie 2024. Află ce prezic astrele azi. Dacă pentru Lei se anunță o senzație de singurătate și depresie, Peștii vor fi responsabili pentru tot ceea ce simt.
  • Publicat:
Horoscop 22 septembrie 2024. Leii se simt singuri și deprimați, Peștii sunt responsabili pentru propriile emoții
Horoscop 22 septembrie 2024. Leii se simt singuri și deprimați, Peștii sunt responsabili pentru propriile emoții

Horoscop 22 septembrie 2024. Află ce prezic astrele azi. Dacă pentru Lei se anunță o senzație de singurătate și depresie, Peștii vor fi responsabili pentru tot ceea ce simt.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Berbec

Ai influențe pozitive care vin către tine din toate colțurile zodiacului în acest moment. Gândirea pozitivă este cheia pentru a folosi această energie. Dacă există ceva în viața ta care trebuie schimbat, schimbă-l! Dacă există ceva ce trebuie să spui, spune! Cumva, trebuie să fii o „schiță” vie a celui care vrei să devii. A trăi conștient este cel mai bun mod de a-ți realiza visele. Negarea poate amâna viața ta în următoarea viață.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Taur

În sfârșit, poți ridica capul și sărbători viața în toate formele ei. Nimeni nu iubește sărbătorile mai mult decât tine, pentru că ele sunt o modalitate de a ieși din rutina zilnică și de a-ți permite puțin timp de distracție și relaxare socială. Cu toate acestea, îți exprimi adesea emoțiile cu multă precauție, iar puțini știu cât de mult îți contează cercul de prieteni. De dragul tău, organizează o mică petrecere, dacă este posibil. Pentru a elimina factorul de stres, planifică cât mai mult din timp.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Gemeni

Treci adesea drept o persoană „darnică”, dar rareori cu tine însuți! Ești obosit? Epuizarea rezultă adesea din lipsa de planificare. Configurația planetară de astăzi îți oferă momentul perfect pentru a-ți organiza următoarele două săptămâni astfel încât să te beneficiezi pe tine, pe tine și pe tine. Nu ceda stresului și „nu te lăsa purtat de valul alimentelor bogate în grăsimi”. Planifică din timp trei mese sănătoase pe săptămână și respectă-le. Poți pregăti o supă delicioasă și sănătoasă și o poți păstra la congelator!

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Rac

Ai experimentat multe impacturi emoționale în ultimele luni și ar fi benefic să le procesezi printr-o serie de exerciții de yoga, în pregătirea pentru orice noi experiențe care urmează. Respirația ta este cea mai importantă acum, exercițiile de respirație lentă și profundă pot face o diferență enormă în perspectiva ta. A lua respirația în serios poate face diferența între a experimenta un „moment de unire” și a trece printr-o „destrămare” în lunile următoare.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Leu

Energia de astăzi ne poate face să ne simțim singuri și deprimați. Frica că nu vom reuși să realizăm ceea ce trebuie să realizăm crește atunci când suntem izolați. Dacă ești într-o poziție financiară să-ți permiți un antrenor personal, chiar și pentru o perioadă scurtă, ai putea beneficia de experiența împărtășirii efortului de a intra în formă, dacă este posibil. Este prin relaționarea continuă cu ceilalți că reușim să trecem prin tunel și să ieșim pe cealaltă parte, unde priveliștea este magnifică.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Fecioară

Atmosfera apăsătoare inițiată de ziua de astăzi poate fi deviată de natura ta iubitoare de plăceri, dar nu este întotdeauna atât de ușor cum ai putea crede! În general, este mai ușor să spui „da” decât „nu”, deoarece este mai plăcut să împlinești decât să dezamăgești. Cu toate acestea, a spune „nu” îți poate oferi libertatea de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Prin urmare, „plăcerea” nu este întotdeauna ușor de obținut. Ia în considerare această provocare când te confrunți cu alegerile tale alimentare: se reduce la un „da” sau un „nu”.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Balanță

Alinierea planetară de astăzi te va ajuta să încetinești procesul tău neîncetat de gândire. Abordezi lucrurile cu atenție, și dacă observi cum prietenii tăi urcă muntele vieții, vei vedea că o fac încet și constant. Acest lucru funcționează pentru mulți! De fapt, cu cât facem lucrurile mai încet, cu atât este mai benefic pentru sănătatea noastră! A mânca încet ajută la metabolism, ridicarea greutăților încet îți oferă un antrenament mai bun, iar conducerea lentă ajută pe toată lumea.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Scorpion

Ziua de astăzi este despre a gândi logic: cum ai putea beneficia de acest aspect? De exemplu, ai tendința de a te retrage în tine însuți. Poți răspunde la stres stând mult în casă, mâncând excesiv și închizându-te emoțional. Întreabă-te: este asta cu adevărat ceea ce trebuie să faci? Acum, folosește energia cerească pentru a te împinge să ieși afară și să faci mișcare, știind că este „lucrul corect de făcut”. Și nu uita să îți împărtășești sentimentele cu prietenii!

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Săgetător

Ziua de astăzi te obligă să faci o muncă pe care ai prefera să nu o faci. Această senzație te va urmări câteva săptămâni, așa că mai bine suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă! Pielea ta poate reflecta stresul pe care îl simți în aceste zile. Pe lângă încercarea reală de a dormi suficient și de a petrece timp în aer liber, mai sunt și alte lucruri pe care le poți face pentru a ajuta la calmarea tensiunii. Dacă te bărbierești sau aplici cremă hidratantă pe față, adaugă o picătură de ulei de lavandă în săpun sau cremă pentru a-ți calma pielea.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Capricorn

Sentimentele intense care au început ieri se vor intensifica puțin mai mult astăzi. Dacă te bucuri de această energie, probabil că ai avut niște gânduri profunde pe care vei dori să le notezi pentru referințe viitoare. Dacă a fost o luptă, ai încredere că mulți oameni simt și ei impactul acestei energii emoționale intense. Oferă-ți eliberarea de care ai nevoie printr-un antrenament viguros sau o scurtă alergare după ce termini munca.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Vărsător

S-ar putea să ți se arate câteva opțiuni foarte interesante luna aceasta și va trebui să alegi. Ești conștient de vreun domeniu important din viața ta care necesită luarea unei decizii? Acest lucru poate fi stresant și este imperativ să bei multă apă pentru a-ți menține mintea limpede și capabilă să se concentreze. Există o mare diferență între a ști și a face, iar dacă ai grijă de corpul tău prin acest pas practic și diligent, mintea ta nu te va dezamăgi.

Horoscop 22 septembrie 2024 pentru Pești

Ai nevoie de mult spațiu pentru a te mișca acum! Reprimarea energiei va duce la unele „focuri de artificii” pe care poate vrei să le păstrezi pentru anul viitor. Stresul subtil, crescând al stilului tău de viață, abaterile de la dieta obișnuită și tulburările din programul de somn sunt lucruri pe care toți le experimentăm. Dar tu tinzi să fii afectat în mod special. Ești responsabil pentru emoțiile tale, indiferent de situație. Mănâncă mult usturoi și fă plimbări lungi sau alergări pentru a consuma excesul de energie.

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”