Horoscop 24 septembrie 2024. Leii sunt extrem de sensibili, Balanțele trebuie să ia lucrurile mai ușor

Horoscop 24 septembrie 2024. Dacă Leii sunt extrem de sensibili, nativii Balanță trebuie să învețe, astăzi, să ia lucrurile mai ușor.
  • Publicat:
Horoscop 24 septembrie 2024. Leii sunt extrem de sensibili, Balanțele trebuie să ia lucrurile mai ușor
Horoscop 24 septembrie 2024. Leii sunt extrem de sensibili, Balanțele trebuie să ia lucrurile mai ușor

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Berbec

Răbdarea este o virtute, dar nu ai nevoie neapărat de o lecție despre răbdare. În schimb, te-aș sfătui să „gândești înainte de a acționa” sau ceva în acest sens. Poate că nu ești întotdeauna pe deplin corect cu lucrurile, dar mergi înainte oricum pentru că îți place acțiunea – preferi să faci ceva. Pentru a cultiva o răbdare aproape „kinetică” în corpul tău, încearcă sporturi de anduranță precum alergarea, înotul sau chiar power yoga.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Taur

Te simți destul de stăpân pe tine zilele acestea și ai tot dreptul să te relaxezi și să o iei mai ușor. Desigur, asta nu înseamnă să renunți la exerciții sau la programul sănătos de somn! Ar fi contraproductiv. Te simți împăcat cu conștiința ta, așa că bucură-te de alergările lungi și de senzația de liniște pe care o simți când petreci timp singur. Natura ta este destul de spirituală, iar exercițiile fizice îți hrănesc spiritul.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Gemeni

Emoțiile tale pot fi intense, dar totuși îți poate fi dificil să ții pasul cu ele. Tranzitul de astăzi te face deosebit de sensibil la critici, așa că păstrează distanța pentru a-ți da perspectiva de unde provin ceilalți. O sesiune liniștită de yoga, centrată pe tine, ar fi bună. Fii blând cu tine, nimic prea dificil! Intră încet în centrul tău emoțional.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Rac

Ziua de astăzi te poate motiva să participi la o activitate de grup care implică planificarea și ajutarea altora. Chiar dacă este o mică petrecere aniversară pentru un prieten, respectă această nevoie a ta de a te implica în răspândirea unui sentiment de comunitate, dacă este posibil. Pentru a experimenta sentimentul de participare pe deplin, asigură-te că faci exerciții fizice și îți pui sângele în mișcare. Când te simți fizic implicat în propria forță, ești mai bine ancorat și pregătit să oferi.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Leu

Ziua de astăzi te face extrem de sensibil la nevoile celorlalți. Ai dori să-i vezi pe cei din jurul tău simțindu-se bine. Cea mai eficientă modalitate de a exprima această dorință este să te simți tu bine. Poate că la alergarea de azi vei simți nevoia să recunoști și alți alergători, conectându-te în acel mod în care doar oamenii cu sudoare curgându-le pe față o pot face! Sau poate vei dori să participi la o clasă de yoga virtuală, unde poți experimenta „euforia de grup” a multor oameni care își tratează corpurile bine.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Fecioară

Folosește energia de astăzi pentru a te pune în mișcare! Portretul fizic pentru tine este „câinele cu fața în jos.” Dacă nu ești familiarizat cu această poziție de yoga foarte populară, este ca și cum ai face o flotare, dar îți ridici posteriorul drept în sus spre tavan, astfel încât corpul tău să formeze un „V” cu susul în jos, cu doar mâinile și picioarele atingând podeaua. Această postură eliberează toată tensiunea din gât și umeri, acolo unde o simți cel mai mult!

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Balanță

Poți fi rapid în reacții, dar uneori pierzi punctul emoțional. Încearcă să te încetinești astăzi făcând exerciții de respirație profundă. Beneficiul de a ști ce simți poate să-ți salveze ție și celor apropiați unele sentimente rănite când vorbești prea repede. Yoga pune mai mult accent pe respirație decât alte practici. Investighează care poziții funcționează cel mai bine pentru eliberarea energiei blocate în tiparele tale de respirație.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Scorpion

Când te simți rănit, ai tendința să te închizi în fața lumii exterioare pentru a te proteja, gândindu-te „niciodată din nou” și „adio pentru totdeauna.” Dar nu rămâi așa pentru totdeauna. Pentru a te ajuta să ieși ușor din această poziție „blocată,” menține-te pe regimul tău de sănătate obișnuit. Menține apa curgând prin sistemul tău, menține sângele circulând cu alergare, mers pe jos sau alte exerciții aerobice, și mai ales, ține-ți emoțiile sub control pentru a nu-ți perturba tiparul de somn.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Săgetător

Te comporți distant când te simți mândru și greu de ignorat când te simți nevoiaș. Cei din jurul tău s-ar putea distanța de tine când se simt copleșiți de suișurile și coborâșurile emoționale de care tu ești doar vag conștient. Pentru a nu fi luat pe nepregătite de aceste mesaje nespuse, rămâi conectat la emoțiile tale folosind exercițiile fizice ca măsură. Când îți centrezi inima și mintea în jurul exercițiului, acționezi independent și poți obține claritate.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Capricorn

Un mediu armonios este esențial pentru bunăstarea ta. A avea grijă de această nevoie înseamnă să îți echilibrezi viața de zi cu zi. Și poate fi o sarcină plăcută! Acasă este locul unde te retragi și te relaxezi pentru a te recupera de la stresurile zilnice. Așadar, încearcă să ai în jurul tău culorile care îți plac, aromele pe care le adori și muzica pe care o iubești, iar casa ta va deveni locul de fericire perfectă de unde pornești în lume, pregătit să înfrunți provocările vieții.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ai tendința să trăiești totul la un nivel emoțional. Astăzi, fii receptiv la atmosfera cerească reflectând asupra modului în care emoțiile tale îți influențează sănătatea. Această cunoaștere te va ajuta să te ghidezi în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice. Și nu este chiar atât de dificil. Dacă îți propui să consumi zilnic produse proaspete, să mergi la culcare înainte de miezul nopții și să faci exerciții în mod regulat, nu doar că îți vei menține aspectul fizic, dar te vei simți și mai echilibrat emoțional.

Horoscop 24 septembrie 2024 pentru Pești

Cine îți place să fie în preajma ta? Primești toată bucuria și satisfacția pe care o meriți din relațiile tale apropiate și personale? Poate că te-ai trezit într-o rutină, și este momentul să te desparți de cei care au o „priză” asupra ta. Pentru a te ajuta să „postești” puțin de la compania umană și să te regăsești, ia un moment pentru a-ți reevalua regimul de sănătate. Include suficient timp personal?

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”