Horoscop 26 august – 1 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Gemenii pot câștiga pe termen lung, Capricornii au nevoie de o schimbare fundamentală

Horoscop 26 august - 1 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Nativii din Gemeni pot câștiga pe un termen foarte lung, în timp ce Capricornii au nevoie de o schimbare fundamentală în viață.
  • Publicat:
Horoscop 26 august - 1 septembrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Gemenii pot câștiga pe termen lung, Capricornii au nevoie de o schimbare fundamentală

„Pluton este planeta care revine între 2 septembrie și 20 noiembrie, în zodia Capriconului, acolo unde a stat 14 ani și nu se va mai întâmpla lucrul ăsta pentru următorii 248 de ani. Este o perioadă extraordinar de importantă pentru a structura foarte bine în timp și spațiu ceea ce ne dorim cumva să reprezinte următoarea noastră etapă de viață, adică noi acum va trebui să lucrăm cumva la destinele noastre, mai ales cei care aspirăm către nivelul următor sau către idealuri, anume să să lucrăm la lucrul acesta. Deci există situații în care oamenii vor mai mult, vor mai sus, dar pe o structură șubredă totul se poate răsturna”, a declarat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Este o ultimă strigare, un ultim clopoțel pentru Berbec care, dacă nu are o perspectivă vizavi de viitorul lui profesional și dacă simte cumva că acolo nu mai are o motivație, este ultima strigare pentru ca acesta să aplice niște schimbări fundamentale în reorientarea lui profesională, de exemplu.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Pentru Tauri, mesajul este că banii nu se pun la saltea. Ăsta nu este un scop de viață. Aceștia sunt responsabili să își construiască o viziune despre viață. Pluton se întoarce în Capricorn să îi învețe pe Tauri să devină expansivi și astfel să atragă resursele care fac parte din visele lor cele mai tainice.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii pot simți anumite blocaje și, cumva, cauzele se pot ascunde de ei. Teritoriul lui Pluton este destul de ocult. Dar, cu anumite schimbări pe care aceștia le fac în viață, și poate fi vorba chiar de sursa banilor, de unde câștigă banii. Dacă sunt dispuși să facă anumite schimbări pe termen lung, evident că sursele lor de bani pot fi foarte generoase în următorii 20 de ani.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Pentru Raci, Pluton se întoarce pe segmentul parteneriatelor, al căsătoriei, evident că sunt relații care se și pot rupe, dar dacă partenerii lasă un pic ego-ul mai jos și ajung la o înțelegere amiabilă, relația poate să se echilibreze foarte frumos, în așa fel încât fiecare partener să se dezvolte pe calea lui, conform planului lui de viață. Nu suntem nici sudați și nici legați cu lacătul.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Pentru Leu se pot schimba anumite condiții de muncă. Sau se schimbă serviciul, ori preocuparea profesională. Ar trebui să facă schimbări și în funcție de sănătatea lui sau felul în care se simte, iar aici mă refer și la stres. Nu trebuie nimeni pe planetă să lucreze nici ca sclavul, nici ca o persoană care mai are puțin și își ia concediu medical. Să caute să facă acolo o schimbare.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarelor, Pluton le transformă câmpul de luptă al dragostei într-un teren de joacă. Acestea înțeleg, într-un final, că acest complex al salvatorului sau rolul de salvator trebuie să îl folosească profesional și nu în dragoste.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Balanță

Balanțele pot fi presate chiar de anumite rude, pentru că Balanța este o zodie mai confortabilă, mai comodă, mai amână, mai lăsăm de pe o zi pe alta ce putem să facem astăzi și trebuie cumva rupte niște legături prin a face o succesiune, prin a împărți anumite averi, prin a schimba ceva acolo în patrimoniu, lucru care este foarte bine pentru zodia Balanței, pentru că o eliberează.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii scormonesc printre documentele lor, printre acte, poate au nevoie de un contract, de o licență, de un document vechi pe care l-au pierdut, poate chiar trebuie să își pregătească dosarul pentru anii de pensionare și caută poate niște dovezi legate de contribuția pe care au avut-o. Unii se întorc să își recupereze o diplomă pe care nu au ridicat-o niciodată, dar alții poate chiar se întorc să își dea un examen care poate le lipsește

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorul, dacă nu a învățat în ultimii 14 ani cum să își drămuiască banii, mizând întotdeauna pe o resursă inepuizabilă, pe optimismul lor caracteristic, de aici înainte resursa inepuizabilă sau tezaurul lor constă într-o strategie foarte bună de viață. Trebuie să devină mai organizați, mai inteligenți, mai așezați. Pluton, pentru Săgetător, se întoarce undeva pe sectorul banilor pe care îi câștigă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Pluton se întoarce în zodia Capricornului. În ultimii 14 ani, Capricornii au trecut prin schimbări uriașe, poate unii au avut și foarte multe necazuri pentru că au fost refractari și rezistenți la aceste tipuri de schimbări. În această perioadă e nevoie de o schimbare fundamentală de mentalitate. Acolo unde ei sunt prinși în momentul de față în conflicte, războaie, nemulțumiri, scepticism, refuz de a vedea viața ca altceva decât o lume în care trebuie să se păstreze ca niște mizantropi de excepție, cred că este vorba despre o schimbare de mentalitate, lucru care poate să le schimbe radical perspectiva.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt prinși între două ere, pentru că acolo dansează Pluton, între Capricorn și Vărsător. Întoarcerea lui Pluton în Capricorn, evident că trebuie să îi ajute să devină mai meditativi, mai profunzi în ceea ce privește faptul că nu mai pot construi pe niște tipare vechi perspective noi. Cumva, trebuie să arunce cam tot ce știau ei până în momentul de față dacă până acum, pentru ei, lucrurile nu au funcționat așa cum își doreau.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Pești

Pluton se întoarce cumva pe un sector al comunității, al oamenilor de care se înconjoară și schimbă cumva poziția unui nativ Pește în raport cu comunitatea în care trăiește, cu publicul căruia vrea să i se adreseze, schimbându-i poziția acestuia din bunul samaritean, care ajută pe toată lumea, într-o persoană cu adevărat specializată într-un anumit domeniu, care poate să fie de ajutor pentru o colectivitate mai mare de oameni.

sursa: Pro TV / Vorbește Lumea

sursa foto: Vorbește Lumea / Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”