Horoscop 8 octombrie 2024. Scorpionii sunt relaxați, Capricornii profită de schimbare

Horoscop 8 octombrie 2024. În timp ce Scorpionii sunt relaxați, Capricornii profită din plin de schimbările care apar.
  • Publicat:
Horoscop 8 octombrie 2024. Scorpionii sunt relaxați, Capricornii profită de schimbare
Horoscop 8 octombrie 2024. Scorpionii sunt relaxați, Capricornii profită de schimbare

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Berbec

Din când în când, ai nevoie să ieși din casă noaptea și să te distrezi cu prietenii. Din păcate, „petrecerile cu prietenii” nu sunt considerate un „serviciu esențial” în această perioadă. Va trebui să fii creativ: petreceri virtuale de karaoke, petreceri video cu dans sau chiar organizarea unui „silent disco” în sufrageria ta (pentru a nu-ți înnebuni vecinii) sunt toate lucruri pe care le poți încerca. Pentru a profita la maximum de aceste ocazii, consideră imaginea de ansamblu și recunoaște micile lucruri care fac cu adevărat o diferență pentru sănătatea ta.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Taur

Fă un pas înapoi de la haos și întreabă-te ce a lipsit. Ai nevoie să recuperezi din somn? Ai nevoie să introduci o plimbare de dimineață sau o rutină de yoga înainte de a te apuca de lucru de acasă? Dacă ești momentan șomer, ai nevoie să creezi mai multă structură în viața ta, cum ar fi o rutină zilnică, pentru a nu aluneca într-un sentiment de dezorientare sau depresie? Din momentul în care observi ceva la tine care necesită ajustare, deja ești la jumătatea bătăliei.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Gemeni

Fă o pauză și îndreaptă-te în direcția corectă dacă vremurile tensionate și stresante te-au îndepărtat de rutina ta obișnuită de sănătate. Este perfect natural să apelezi la mâncăruri de confort și comportamente care îți schimbă starea de spirit în momente de mare incertitudine. Este în regulă dacă te-ai bazat puțin prea mult pe aceste mici plăceri în ultimele săptămâni, dar având în vedere că aceasta este o cursă de anduranță și nu un sprint, ai acum ocazia să îți ajustezi cursul pentru termen lung. Bea cel puțin un pahar de apă pentru fiecare pahar de vin sau suc, încearcă să dormi mai mult, mișcă-te mai mult, experimentează verificarea știrilor doar o dată pe zi sau la două zile.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Rac

Te poți simți jucăuș și deosebit de cald față de partenerul tău, copiii sau prietenii tăi astăzi. Exprimarea acestei energii față de cei dragi este, în același timp, o oportunitate de a te adresa ție însuți în cel mai iubitor mod posibil. Dacă ai nevoi pe care rar le exprimi celor pe care îi iubești, profită de acest timp pentru a-ți exprima propriile nevoi într-un mod jucăuș sau prietenos. Invită-i pe cei dragi să observe partea ta pe care dorești cel mai mult să o vadă.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Leu

Învață tot ce poți despre menținerea unei sănătăți optime. Alegerile alimentare și exercițiile fizice sunt, desigur, preocupări zilnice, dar ar fi util să dezvolți o bază de cunoștințe despre funcționarea organelor tale interne. Știi multe despre colonul tău și cum să îl menții sănătos? Știi cum să ai grijă de rinichii tăi printr-o hidratare adecvată? Există o mulțime de informații pe internet. Profită de ele și începe să te simți chiar mai bine decât atunci când te simți „în formă maximă”!

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Fecioară

Dacă ai acces la o cadă, o baie cu sare Epsom și câteva picături de ulei esențial este o modalitate ieftină de a aduce calm sistemului tău nervos și mușchilor prea tensionați. Poate că poți da o pauză glandelor suprarenale și sistemului digestiv, trecând de la cafea la ceaiuri delicioase cu un conținut mai mic de cofeină sau deloc. De asemenea, în zilele noastre există mai multe aplicații care oferă hipnoză, meditație ghidată și povești de culcare concepute pentru a te ajuta să adormi.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Balanță

Acordă-ți zece minute dimineața și zece minute seara pentru a face câteva exerciții de respirație profundă și întinderi pe podea și vei simți efectele imediat. Nu te-ai încordat atât de mult peste noapte și, în mod corespunzător, poate dura o săptămână de noi obiceiuri de restaurare până să vezi rezultatele, dar crede-ne: ești atât de valoros pentru acest efort. Dacă nu poți face asta pentru tine, fă-o pentru cei din jurul tău, care sunt afectați de stările tale emoționale și mentale.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Scorpion

Ziua de astăzi te-ar putea face să te simți puțin mai relaxat decât de obicei. Da, relaxat! Nesigur în legătură cu ceea ce gândești, mai flexibil în ceea ce faci, posibil mai dispus să fii intim sau romantic cu alții. Ești în mod natural curios. Canalizează această curiozitate și noua flexibilitate explorând aplicații de yoga și alte exerciții. Exersează respirația profundă pentru a da sistemelor tale, nervos și respirator, impulsul de care au nevoie.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Săgetător

Dacă deja simți nevoia să flirtezi, s-ar putea să te impresionezi singur astăzi cu noi abilități. Poate că nici nu intenționezi să flirtezi, dar ceilalți vor crede că o faci. Dorința ta de a interacționa cu alții (mai ales cu cei care te atrag) va fi insațiabilă! Uneori, această energie îi copleșește pe ceilalți. Asigură-te că faci ceva exerciții aerobice pentru a experimenta cea mai bună versiune a acestui aspect. Dragostea și grija ta autentică vor radia și vor atinge profund pe ceilalți. Evită scurtăturile!

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Capricorn

Planetele sugerează ideea de schimbare. Știi că obiceiurile nesănătoase nu vor dispărea decât dacă faci ceva pentru a le schimba. Cel mai important obicei de sănătate pentru tine este somnul. Somnul permite organelor să se odihnească, celulelor să se regenereze și oferă o pauză minții conștiente. Fă din somnul de calitate o prioritate. În primul rând, adoră-ți patul! Fă-l refugiul tău de confort. De asemenea, fă suficientă mișcare pe parcursul zilei, astfel încât să fii obosit la ora de culcare.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Vărsător

Vei avea beneficii dacă adaugi varietate în regimul tău de exerciții. Plictiseala te poate face să renunți la o practică esențială pentru sănătatea ta, așa că încearcă să te familiarizezi cu câteva forme de exerciții pe care le găsești provocatoare și plăcute. Există literalmente sute de aplicații și abonamente de exerciții disponibile astăzi, multe dintre ele gratuite sau la costuri mici. Încearcă ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar ai vrut mereu să înveți! Acest lucru va ține plictiseala departe.

Horoscop 8 octombrie 2024 pentru Pești

Poți găsi ascultători empatici printre prietenii și familia ta, dar uneori tu ești cel care trebuie să se asculte pe sine. Lucrurile pe care intenționezi să le faci pentru sănătatea ta, dar le tot amâni. Să bei mai multă apă, să mănânci mai puțin zahăr, să faci exerciții mai des, acestea sunt lucruri pe care doar tu le poți realiza. Când cauți confort la alții, întreabă-te dacă nu ai putea fi tu cel care îți oferă confort sub forma unor obiceiuri sănătoase.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”