Horoscop 9 septembrie 2024. Berbecii află ce-și doresc cu adevărat, Săgetătorilor li se deschid multe uși

Horoscop 9 septembrie 2024. În timp ce nativii Berbec își pun întrebări și descoperă ce-și doresc cu adevărat, Săgetătorii sunt primiți cu multe uși deschise în viață.
  • Publicat:
Horoscop 9 septembrie 2024. Berbecii află ce-și doresc cu adevărat, Săgetătorilor li se deschid multe uși
Horoscop 9 septembrie 2024. Berbecii află ce-și doresc cu adevărat, Săgetătorilor li se deschid multe uși

Horoscop 9 septembrie 2024. În timp ce nativii Berbec își pun întrebări și descoperă ce-și doresc cu adevărat, Săgetătorii sunt primiți cu multe uși deschise în viață.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Berbec

Conectează-te cu sentimentele tale și comunică-le celor la care ții. Folosește energia de azi pentru a întări și relația cu tine însuți. La fel ca în orice relație, întreabă-te ce îți dorești cu adevărat de la tine: un stil de viață mai sănătos? Mai mulți prieteni? Mai puțin timp lucrând? Mai multă distracție în weekenduri? Acest tip de discuție sinceră cu tine însuți va aduce schimbări mai repede decât crezi. Începe de acum. Ce te-ar face să zâmbești?

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Taur

Ești ambițios și uneori poți uita plăcerea de pe parcurs. Încearcă să îți creezi un chestionar pe care să ți-l dai de câteva ori pe lună: numește-l „Chestionarul Confortului”. Întrebările depind de tine, dar iată câteva exemple: Am suficientă spumă de baie în casă? Am haine care să mă avantajeze sau trebuie să fac puțin shopping pentru lucrurile de bază? Am fructele mele preferate proaspete în casă? Etcetera! Cu puțină auto-investigare, vei găsi multe idei care îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Gemeni

Nu ai fost niciodată genul să te conformezi orbește grupului, dar cu siguranță îți pasă ce cred oamenii despre tine. E timpul să îi ajuți pe ei și pe tine să înțeleagă cine ești cu adevărat. S-ar putea să ai nevoie de un curs rapid de actualizare despre TINE! Știi cu adevărat ce vrei și ce nu vrei? Exerciții disciplinate, cum ar fi înotul sau alergarea, îți oferă timpul necesar pentru a reflecta la aceste întrebări, în timp ce îți construiești puterea și stima de sine.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Rac

Înotul este un exercițiu benefic pentru corp și minte și nu este un sport costisitor. Fie că ești începător sau campion din liceu, încearcă să integrezi acest sport minunat și cu impact redus în viața ta. Îți întărește capacitatea pulmonară, în timp ce îți tonifică întregul corp, și odată ce te pui în mișcare, poate fi ca o meditație. Dacă vremea permite, este un bonus minunat să fii afară.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Leu

Alinierea planetară de astăzi îți oferă libertatea de a-ți lua în serios sentimentele, fără a te lăsa păcălit de „așteptările serioase” pe care ți le impui uneori. Ce înseamnă pentru tine extinderea orizonturilor? Poate că este timpul să afli – sau, dacă știi deja ce îți dă un impuls, mergi mai departe și cere-l! Chiar și ceva atât de simplu ca o plimbare pe plajă cu câinele (sau cu un prieten, dacă este posibil, sau cu câinele unui prieten!) ar putea fi răspunsul pentru a te deschide către adevăratele tale sentimente.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Fecioară

Corpul tău este templul tău, iar în aceste zile este perfect pentru a-l celebra! Încearcă să îți prepari mâncarea ca și cum ai fi un călugăr religios care sărbătorește divinitatea plăcerii: fructe proaspete (organice, au un gust mai bun), cereale integrale și aromele tale preferate. Corpul tău este un ornament sacru: lustruiește-l atât pe interior, cât și pe exterior cu exerciții fizice și băi exfoliante.

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Balanță

Încearcă să vezi două părți ale fiecărei probleme astăzi. Energia cosmică te poate duce în fața oglinzii, unde s-ar putea să fii tentat să fii critic și neiertător. Fii blând cu tine: amintește-ți că ceea ce îți spui tu contează mai mult decât ceea ce spun alții! Și te vei simți bine dacă te accepți așa cum ești și faci ce trebuie pentru a rămâne sănătos. Poți folosi această energie pentru a recunoaște și aprecia ceea ce funcționează în viața ta. Dacă picioarele îți funcționează, folosește-le!

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Scorpion

Alinierea planetară îți oferă oportunitatea de a aduce ceva exotic în viața ta. Amintește-ți că alte culturi ne pot oferi o perspectivă asupra noastră care ne luminează viața. Orice înseamnă „exotic” pentru tine, dă-i o șansă! Încearcă să îți stimulezi cel puțin trei simțuri cu ceva nou: gust, sunet, miros etc. Noul nu trebuie să tulbure lucrurile care îți oferă structură și regularitate în viață. Rămâi fidel limitelor tale alimentare obișnuite, dar întâmpină noi ingrediente și arome în bucătăria ta!

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Săgetător

Îți place să îți folosești corpul în moduri noi și incitante, și poate că nu ți-ai folosit puterile fizice la maximum în ultima vreme. Tranzitul de astăzi îți oferă câteva uși deschise spre lumea minunată a activității fizice. Fii deschis la nou, care poate veni în forme surprinzătoare. Dansul este un hobby bine stabilit în multe părți ale lumii. Încearcă ceva nou care să îți provoace corpul să acționeze ca în copilărie!

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Capricorn

Este un moment minunat pentru a-ți organiza timpul și a face toate lucrurile pe care de obicei nu reușești să le faci pentru tine. Fă din această săptămână o săptămână de răsfăț personal! Fă tot ceea ce amâni de obicei pentru că este „indulgent” sau consumă mult timp. Fă-ți timp să te răsfeți! Păr, piele, picioare, mâini, corp, cu cât mai mult răsfăț, cu atât mai bine! Ești un muncitor născut și puțină îngrijire nu îți va compromite etica muncii! Totul este despre a arăta și a te simți în cea mai bună formă. Mergi înainte!

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Vărsător

Satisfacerea dorințelor tale naturale este exact ceea ce doctorul a prescris în această săptămână. Așa e, tu ești responsabil de asta! Încearcă să te concentrezi pe ceea ce vrei cu adevărat și apoi pe a-ți oferi acele lucruri. Fie că este o plimbare pe plajă pentru a reflecta asupra problemelor personale sau o discuție deschisă cu șeful tău, există anumite lucruri pe care doar tu ți le poți oferi. Uneori cazi în obiceiul de a gândi că ceea ce vrei cel mai mult este ceva sau o emoție pe care doar alții ți-o pot da. Trezește-te din această „comă” și începe să te îngrijești!

Horoscop 9 septembrie 2024 pentru Pești

Vrei ceea ce vrei, și vrei acum! Astăzi s-ar putea să experimentezi această trăsătură a ta cunoscută sub numele de „nerăbdare”. Urgența cu care trăiești anumite sentimente poate copleși pe cei din jur în această săptămână. Încearcă să te concentrezi pe înțelegerea a ceea ce vrei și să pui în cuvinte care să le arate oamenilor cum te pot ajuta cel mai bine. Acea energie celestă copleșitoare poate fi atenuată prin limbaj. Un alt sfat: descarcă-ți frustrarea la sală, dacă este posibil, sau pe pista de biciclete!

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”