Horoscop de sănătate 13 august 2024. Vărsătorii sunt mai atenți la sănătatea rinichilor

Horoscop de sănătate 13 august 2024. Pentru Vărsători, sănătatea devine o prioritate, în special sănătatea rinichilor.
  • Publicat:
Horoscop de sănătate 13 august 2024. Vărsătorii sunt mai atenți la sănătatea rinichilor
Horoscop de sănătate 13 august 2024. Vărsătorii sunt mai atenți la sănătatea rinichilor

Horoscop de sănătate 13 august 2024. Pentru Vărsători, sănătatea devine o prioritate, în special sănătatea rinichilor.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Berbec

Nu este un moment bun pentru sănătatea ta de a te implica în dispute cu colegii de muncă sau cu membrii familiei. Menține-ți cursul cu rutina de exerciții fizice, chiar dacă nu ai chef să faci acest lucru. Senzația de dorință neîmplinită poate fi eliminată doar dacă te tratezi cu mare grijă și folosești autocunoașterea. De asemenea, încearcă să limitezi consumul de zahăr dimineața.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Taur

Uneori nu simți cu adevărat stresul „limitărilor” așa cum o fac alți nativi. De fapt, adesea te străduiești și prosperi în condiții dure. Nu ar trebui să ai probleme în „a strânge cureaua”. Este un moment bun pentru a face progrese în dietă sau în regimul de exerciții fizice. Dacă vrei să citești ceva, diseară este seara potrivită.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Gemeni

Astăzi, ca în orice altă zi, ți se vor ivi oportunități de a merge împotriva curentului. Atunci când te simți dornic să vorbești sau să stai în calea a ceea ce alții numesc „progres”, fă-o cu precauție. S-ar putea să ai dreptate privind convingerile tale, dar ești pregătit să suporți respingerea sau criticile pe care le poți întâlni? Uneori este mai bine să-ți păstrezi gândurile pentru tine și să le cultivi până când va veni, fără îndoială, momentul să te exprimi. Bea niște ceai verde și respiră adânc.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Rac

S-ar putea să simți că nu există nimic care să te pasioneze astăzi sau că ceea ce te pasionează este pur și simplu inaccesibil. Oferă-ți beneficiul satisfacției fizice. Bea multă apă pentru a te simți sătul, mănâncă ușor, astfel încât să ai multă energie naturală și stați departe de excesul de sare și de alimentele grase. Energia și motivația îți vor reveni în zilele următoare, iar tu vei fi gata de plecare!

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Leu

Există un nivel de frustrare în aer astăzi pe care vei dori să îl eviți. Stai departe de tentații (cum ar fi zahărul procesat) păstrându-ți mintea la responsabilitățile și obiectivele tale, la tot ceea ce ai de așteptat. Dacă insiști să duci o bătălie a voințelor astăzi, du-o cu dorința de a mânca înghețată, cu cineva la care ții!

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Fecioară

S-ar putea să te simți sociabil astăzi, o schimbare pozitivă față de acele zile de contrarietate pe care le-ai experimentat. Asigură-te că ceea ce inviți în viața ta este într-adevăr ceea ce vrei să păstrezi. Există încă tendința de a fi extra-sensibil, iar surprize mari așteaptă după colțuri. Procedează în orice cu prudență! Poate că diseară este seara potrivită pentru a te răsfăța cu sushi-ul tău preferat!

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Balanță

Încearcă să acorzi o atenție deosebită sănătății plămânilor în această perioadă. Evită fumatul și crește consumul de mazăre. Mazărea este bogată în tiamină (vitamina B1), exact ceea ce ai nevoie pentru a regla sănătatea plămânilor. De asemenea, comunicarea cu colegii de muncă și alte relații de zi cu zi vor fi dificile astăzi. S-ar putea să simți că ești clar și chiar tolerant, dar unii oameni pur și simplu nu par să înțeleagă! Dacă te trezești că îți înăbuși frustrările, încearcă să te vizualizezi în lumea pe care dorești să o creezi și nu te lăsa descurajat de inepțiile celor din jurul tău.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Scorpion

S-ar putea să simți că oamenii vor prea mult de la tine! S-ar putea foarte bine să simți că cineva se joacă cu ceea ce este al tău și asta nu te face să te simți bine! Nu te îngrijora, acesta este doar un aranjament temporar. Nu-ți fie teamă să îți folosești inteligența pentru a-ți recâștiga teritoriul. Nimic nu te împiedică să îți revendici spațiul.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Săgetător

Poți avea tendința de a da vina pe alții atunci când te simți neîmplinit, iar astăzi ar putea fi o zi de sensibilitate deosebită pentru tine. Fii blând cu tine și încearcă să-ți exprimi sentimentele fără a da vina pe alții. O doză sănătoasă de legume verzi (broccoli, o salată proaspătă de spanac, varză de Bruxelles) îți va oferi energia suplimentară de care ai nevoie pentru a lupta împotriva sentimentelor negative. Nu dispera, te poți ajuta mai mult decât crezi! Acordă astăzi o atenție sporită dietei.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Capricorn

Dacă te simți irascibil și „sătul”, ai putea încerca să bei mai multă apă pentru a te ajuta să te menții hidratat pentru o funcționare optimă a organismului. Poți începe dimineața cu un pahar de apă călduță cu lămâie, pe stomacul gol.

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Vărsător

Încearcă să-ți menții echilibrul cu sucuri proaspete: morcov, măr și ghimbir este un amestec excelent pentru curățarea rinichilor (organele responsabile de echilibrarea corpului nostru).

Horoscop de sănătate 13 august 2024 pentru Pești

Dacă ai avut neînțelegeri cu cei pe care îi iubești, aceasta poate fi ziua în care poți vedea în sfârșit punctul de vedere al acelei persoane. În mod similar, dacă te-ai simțit neînțeles, aceasta este o zi bună pentru a-ți comunica sentimentele.

Foto: envato

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”