Horoscop de sănătate 17 august 2024. Peștii iau o pauză și învață să spună nu

Horoscop de sănătate 17 august 2024. Nativul Pești simte nevoia să ia o pauză. Este copleșit de task-urile și evenimentele din viața lui și nu se mai poate dedica 100% în toate direcțiile.
  • Publicat:
Horoscop de sănătate 17 august 2024. Peștii iau o pauză și învață să spună nu
Horoscop de sănătate 17 august 2024. Peștii iau o pauză și învață să spună „NU”

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Berbec

S-ar putea să te distrezi mai mult decât de obicei astăzi! Ai energia de a face mai multe și de a tolera mai mult decât credeai că poți. Nu uita de organul de care trebuie să ai grijă în mod special ca urmare a acestui lucru. Pentru a-ți ajuta ficatul în această perioadă axată pe petreceri, iată ce ar trebui să consumi: mure, roșii, păpădie proaspătă și sfeclă. Mergi la piață sau la magazinul alimentar și umple frigiderul cu alimente sănătoase!

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Taur

Este timpul să vorbim despre pielea ta. Ai grijă de ea corespunzător? Bei suficientă apă, te hidratezi și te protejezi de soare? Amintește-ți, este foarte important să continui să folosești SPF pe tot parcursul anului. Și, pentru că vorbim despre asta, un masaj profund al țesuturilor este recomandat în acest moment, dacă este posibil. Și băile fierbinți. Orice tip de terapie corporală în care te simți confortabil îți va aduce beneficii.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Gemeni

Din punct de vedere spiritual, s-ar putea să simți că nu-ți vine să crezi ceea ce vezi. Este timpul să-ți concentrezi ochii interiori asupra a ceea ce simți că-ți lipsește astăzi. Consumul plantei cunoscute sub numele de „Silur” sub formă de ceai, sau al beta-carotenului găsit în morcovi, caise și pepene galben, va ajuta la întărirea capacității de a avea încredere în ceea ce vezi. Intuițiile tale ar putea foarte bine să ajute la ieșirea dintr-o situație nefericită.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Rac

Ești mai aproape de adevăr ca niciodată. Este important pentru tine să iei o poziție cu privire la ceea ce crezi. Empatia și compasiunea pot merge doar până la un punct, căci uneori oamenii au nevoie de un impuls mai mare! Ceea ce știi că este adevărat este important să împărtășești cu restul lumii. Oriunde te duci, cu siguranță vei atrage adepți. Răsfață-ți picioarele obosite cu o baie fierbinte cu câteva picături de extract de lavandă!

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Leu

Aceasta este o perioadă în care vei beneficia de pe urma luării în serios a tot ceea ce este delicat, feminin și introspectiv. Energia astrală pune accentul pe înțelegere și da, pe îngrijirea blândă. Tratează-ți corpul bine și asigură-te că bei multă apă. De asemenea, în loc să alegi calea ușoară, ar fi bine să-ți întărești angajamentul de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. Ai grijă de tine mai întâi, apoi răspândește dragostea și în jur.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Fecioară

Dorința ta de a devia de la drum este puternică. S-ar putea să te simți atras exact de opusul a ceea ce știi că este bine pentru tine. Nu există nicio judecată aici, dar un pic de conștientizare te poate ajuta astăzi. Un pic de echilibru poate face minuni. Prin urmare, încearcă să rămâi adunat și calm, indiferent cât de agitată și confuză ar fi ziua. Dacă vrei o înghețată, ar fi mai bine să mergi pe jos la magazin decât să iei mașina!

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Balanță

Nu lăsa lucrurile neplăcute să te doboare. Când lucrurile devin dificile, cei puternici merg înainte. Toate aceste clișee se aplică acum, chiar dacă s-ar putea să nu le iei în serios! Dacă simți nevoia de o schimbare de atitudine, încearcă următoarele: fierbe pătrunjel și mentă într-o oală cu apă. Păstrează amestecul într-un borcan în frigider. Bea câteva înghițituri înainte de somn sau toarnă puțin în cada cu apă fierbinte.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Scorpion

S-ar putea să te simți prea sensibil astăzi. Încearcă să nu te învinovățești cu melancolia ta. S-ar putea să fii tentat să-ți îneci tristețile într-o caserolă mare de înghețată, dar știi că asta te va face să te simți și mai rău. Ia în considerare să pui o muzică relaxantă și să te așezi pe podea, întinzându-ți ușor mușchii. Încearcă să faci din asta o rutină personală și ține-te de ea câteva săptămâni. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Săgetător

S-ar putea să îți faci prieteni în cele mai neobișnuite moduri astăzi! Inima ta este întotdeauna fericită să primească puțină atenție și mă refer la a face un bun antrenament cardio. Vezi dacă noii tăi cunoscuți se bucură să își crească ritmul cardiac într-un mediu sănătos, în aer liber. Poate că cei care o fac vor deveni prieteni de durată.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Capricorn

Cea mai bună recomandare pe care în acest moment este să-ți cureți tractul intestinal. Începe ușor, ajutând procesul cu multă hidratare (apă și sucuri proaspăt presate din fructe și legume). Renunță la lapte și ouă și încearcă să-ți iei proteinele din fasole și tofu. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a reduce consumul de cofeină. Vei observa rapid o diferență incredibil de fericită în corpul tău!

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Vărsător

Energia de astăzi s-ar putea să te lase puțin melancolic. S-ar putea să vrei să te retragi și să petreci ceva timp liniștit pentru tine. Dacă ești întristat de vreun eveniment din familie sau chiar de evenimente globale înfricoșătoare sau dacă simți că nu ai realizat ceea ce ți-ai dorit în ultimele luni, ar fi util și purificator să te angajezi într-o rutină de exerciții de respirație profundă în următoarele săptămâni.

Horoscop de sănătate 17 august 2024 pentru Pești

Dacă simți stresul de a fi tras în o mie de direcții în același timp, oprește-te! Respiră adânc și fă un pas înapoi. Este timpul să respiri adânc și să te relaxezi. Lasă deoparte întrebările, grijile, agitația și stresul pentru astăzi.

Foto: shutterstock

Sursă: Horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”