Ce influența are Luna asupra feminității? Ne spune Psih. Adriana Birlică

Ce influența are Luna asupra feminității? Ne spune Psih. Adriana Birlică

În astrologie, Luna este planetă feminității, mai exact, reprezentarea astrală a feminității, iar în funcție de fazele ei, energia pe care noi, femeile, o resimțim este mai mare sau mai mică, Luna oferindu-ne   posibilitatea de a trăi în cel mai feminin mod posibil, de a ne păstra conectate cu interiorul nostru, cu propriul ritm, cu sufletul nostru și astfel să putem să manifestăm cu mult mai multă ușurință ceea ce ne dorim.

Cum ne influențează fazele Lunii viața de zi cu zi

Viața extrem de aglomerată de zi cu zi nu face decât să ne îndepărteze din ce în ce mai mult de cine suntem noi cu adevărat, de puterea de creație a energiei noastre feminine, iar când privim Luna, ne rezumăm doar la o admira cât este de frumoasă, fără a ne da voie să vedem ce ne transmite și ce simțim în interiorul nostru.

Femeia se manifestă din energie feminină vindecată atunci când ea este conectată cu propriu sau corp și suflet și înțelege ceea ce simte și de ce anume, iar acest lucru poate fi descifrat cunoscând calendarul lunii, semnificația fiecărei zile/perioade lunare, cât și ceea ce Luna transmite în fiecare noapte.

Dacă ne gândim la ciclul lunar al femeii, acesta este similar cu cel al Lunii, ambele având aproximativ aceeași durată, iar dacă femeia înțelege care este mesajul transmis de propriu sau corp în timpul menstruației, ea devine mult mai puternică, știe cum să acționeze în următoarea perioada, astfel încât să își îndeplinească dorințele, acest lucru însemnând că ea trăiește conștientă de puterea pe care o are, deci creează în mod conștient.

Secretul vieții trăită în plăcere și satisfacție este lăsat la vedere, dar pentru majoritatea femeilor este imposibil de accesat pentru că femeia modernă este multitasking și nu simte, nu vede cu adevărat ce se întâmplă în interiorul ei, nu este atentă la corpul ei, la mesajele Universului, această pierzând cu desăvârșire legătură cu puterea naturii, cât și cu intuiția să, uitând că există un timp de acțiune și unul de odihnă, de refacere.

Ceea ce Luna ne învață este că noi femeile avem nevoie atât de „a fi” cât și de „a face”, ne arată că femeia are nevoie de pauze pentru a-și reface forțele și a putea străluci din nou , de aceea până și menstruația lunară al femeii este corelată cu ciclul Lunar, tocmai pentru a înțelege  ce se întâmplă cu adevărat cu noi și încotro ne îndreptăm.

De exemplu:

Dacă menstruația vine la Luna Nouă: pentru că Luna Nouă reprezintă începutul, întreba-te: Ce anume am eu de integrat, de armonizat în mine pentru a trăi în plăcere și satisfacție? Ce este necesar să eliberez că să pot manifestă ceea ce îmi doresc? Care sunt emoțiile pe care eu le-am trăit predominant înainte de această Luna Nouă? Ce anume este bine să încep?

Dacă menstruația vine pe luna în creștere: întreba-te: Ce își dorește cu adevărat inima mea? Ce pot eu să fac astfel încât să simt  viață cu adevărat? Conectează-te cu propriul suflet și acționează, așa vei merge pe drumul sufletului tău.

Dacă menstruația vine la luna Plină: mesajul transmis de corpul tău și Luna este că a venit momentul să mergi mai departe de pro-creație, să mergi spre a crea la scară mare, de a  face ceva pentru lumea din jurul tău. Mai exact,  interiorul tău îți spune că ai o putere de creație enormă. Gândește-te în ce direcție îndrepți tu această putere de creație? La ce dai tu viață?  Fă o balanță la ceea ce s-a întâmplat până acum și ceea ce vrei să se întâmple și conștientizează ce ai de eliberat în următoarea perioada de Luna în scădere.

Dacă menstruația vine pe luna în scădere: mesajul corpului în luna respectivă este de a te duce  spre interiorul tău, de a avea mai multă grijă de ține, de a te întreba ce anume ai de eliberat, astfel încât să poți trăi așa cum îți doreșți. Îți arată că ar fi bine să îți iei un timp tu cu ține și să îți dai seama ce anume dai tu în relațiile actuale și nu îți face bine?  Ce anume ar fi bine să eliberezi că să îți poți deschide aripile?

Corpul tău vorbește și dacă tu îi înțelegi mesajele, poți deveni zi după zi din ce în ce mai puternică, vei putea deveni stăpână vieții tale.

Adresează-ți întrebări de fiecare dată când îți vine ciclul, conectează-te cu pantecul tău  și vei înțelege care este mesajul de care ai nevoie, ce este  bine să păstrezi în viață ta și ce este bine să schimbi.

Dacă vei fi atentă la ține, luna de luna și vei conștientiza de ce îți vine ciclul într-o anume faza lunară, vei avea posibilitatea să înțelegi mai bine ce vrea sufletul tău în perioada respectivă și o să fii conectată maxim cu puterea ta de creație.

Luna are o influență considerabilă asupra stărilor noastre

De aceea, femeia ce își manifestă energia feminină vindecată este capabilă să se observe atât:

  • la nivel fizic: să își simtă senzațiile pe care le are în corp, energia, vitaliatea, să fie conștientă de durata și intensitatea menstruației,  de durerile resimțite  și unde anume ele se manifestă;

cât și

  • la nivel emoțional: adică să fie atentă la stările sale, la emoțiile pe care le are, la cât este de veselă sau de tristă pe parcursul întregii perioade de ciclu lunar, la conectarea cu durerea pe care o simte și de a-i înțelege mesajul .

Având în vedere că menstruația reprezintă încheierea unei etape din viață ta și începerea alteia noi, întreba-te de fiecare dată:

  • De ce îmi vine ciclul în această perioadă lunară?
  • Ce reprezintă această perioadă, care este mesajul Lunii pentru mine?
  • Ce se încheie în viața mea?
  • Ce am nevoie să eliberez?
  • Ce am de înțeles din ceea ce tocmai s-a încheiat?
  • Ce pot face mai bine?
  • Ce vrea sufletul meu să facă în noul ciclu lunar astfel încât să accesez o versiune mult îmbunătățită de sine?

Fazele Lunii te ajută să te conectezi mult mai bine cu corpul și sufletul tău și să înțelegi ce este benefic pentru ține să faci în perioada următoare, astfel încât să te păstrezi pe drumul sufletului tău.

Cu cât o femeie își da voie să se conecteze cu magia lunii, capătă din ce în ce mai multă conștientă în privința a cine este ea cu adevărat, își acceptă mult mai ușor corpul și  devine din ce în ce mai conștientă de puterea să feminină.

Lucrul cu feminitatea ta, începe prin a te împrieteni cu propriu corp, iar perioada de ciclu este extrem de importantă în acest sens , deoarece dacă reușești să înțelegi mesajele transmise de propriu corp, tu vei ști ceea ce ai de făcut în în continuare, astfel încât mâine să fii mai bună decât astăzi iar luna viitoare să fie așa cum îți dorești tu.

Adriana Birlică – Psiholog Clinician

Citește și: Ce se întâmplă când o femeie se manifestă preponderent din energie masculină? Ne spune Psih. Clinician Adriana Birlică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Adriana Birlică - Psiholog Clinician
Adriana Birlică - Psiholog Clinician, având drept de liberă practia în Psihologie Clinică, Psihologia Muncii & Organizațională, Psihologia Transporturilor, Psihologie pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Dezvoltarea personală mi-am efectuat-o în cadrul Asociației ...
citește mai mult
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian