Femeia este energie magnetică în manifestare, ne spune Psih. Adriana Birlică

Femeia este energie magnetică în manifestare, ne spune Psih. Adriana Birlică

Femeia deține o forță incredibilă în interiorul ei și poate magnetiza tot ceea ce gândește, numai că de cele mai multe ori ea nu își controlează mintea, iar ceea ce creează nu este nici pe departe ceea ce ea își dorește.

Cum să îți creezi ziua perfectă

Acesta este motivul pentru care unele femei trăiesc în abundență, iar altele se lupta cu greutățile de zi cu zi. Totul pleacă din cum acestea gândesc, de la ceea ce păstrează preponderent în mintea lor.

Tot ceea ce o femeie gândește, generează realitatea pe care o trăiește.

Dacă acum te întrebi cum să  îți poți recăpăta strălucirea feminină și magnetismul și să  atragi spre ține tot ceea ce îți doreșți, ai nevoie să începi procesul de restructurare la nivelul gândurilor pe care le rulezi cel mai frecvent în decurs de o zi.

O femeie care, inconștient, se gândește la lipsuri își pierde contactul cu partea să feminină, senzuală, erotică, cât și cu creativitatea să. Strălucirea unei femei, ce rulează permanent în mintea să gânduri de nemulțumire, dispare treptat, treptat.

De aceea, dacă simți că există o barieră între ține și tot ceea ce înseamnă abundență, dacă simți că ai blocaje cu partenerul tău în ceea ce privește comunicarea și intimitatea, dacă viață ta se consumă între a face și a fi nemulțumită de ceea ce ai făcut și de viață ta, a venit momentul să spui STOP și să te opreșți.

Conștientizează că tot ceea ce există acum pentru ține, a fost magnetizat de ține în realitatea ta.

Ce s-ar întâmplă acum dacă ai lua o pauză și nu ai mai face nimic?

Pe o scala de la 1 la 10, cât de mult ar fi afectată viață ta, dacă astăzi ai decide să te odihneșți?

Cum ar fi că acum să conștientizezi că tu este MAGNETICĂ și să decizi că de acum înainte să magnetizezi iubirea, veselia, abundență în toate aspectele ei?

Uită-te cu atenție la viață ta și analizează cum trăieșți, ce ai, dacă iubeșți și eșți iubita.

De asemenea, vezi ce gânduri rulează preponderent mintea ta și devino conștientă de puterea ta de creație. În fiecare clipă tu dai naștere la ceva, de ce nu ai alege să dai naștere dorințelor tale?

Totul începe din secundă în care te trezeșți, pentru că din acel moment tu îți hotărăști ziua.

Așa că îți propun că timp de o lună să adopți un stil diferit de viață și să constați cât este de mare schimbarea pe care o vei aduce în viață ta. Este nevoie să înțelegi că rutină zilnică îți creează realitatea, așa că alege să schimbi această rutină, pentru a manifestă ceea ce vrei să aduci în viață ta și pentru a te păstra complet protejată de orice formă de energie nebenefica ție, ce ar putea veni din exteriorul tău.

⁃ Imediat ce ai deschis ochii, mulțumește Divinității pentru că te-ai trezit , mulțumește pentru tot ceea ce ai și spune-ți afirmății care să te ajute să duci în subconștientul tău noi credințe ce generează noi obiceiuri.

⁃ vizualizează, încă de când te trezeșți, întreagă zi, până ajungi seară în pat, cu tot ceea ce ți-ai propus să faci, imaginează-ți cum reușeșți să faci tot ceea ce vrei, simte emoția bucuriei în corpul tău.

⁃ imaginează-ți și vizualizează-ți ziua ce tocmai începe că fiind ziua perfectă din viața ta, atât din punct de vedere relație de iubire, cât și din punct de vedere profesional.

⁃ coboară din pat și când pui picioarele pe podea spune: „Am pășit pe tărâmul plăcerii și satisfacției. Astăzi începe cea mai bună zi a mea de până acum!”

⁃ ajungi la baie, iar aici nu lasă mintea să înceapă să se plângă de ce nu ai sau de cât de grea este viață. Privește-te în oglindă și spune-ți, din nou,  afirmății, care să îți întărească încrederea în propria persoană, afirma cât de mult te iubeșți, te prețuieșți. Ai nevoie să știi că apă este cel mai puternic element de manipulare la nivelul subconștientului, iar tu ai fost ,inițial, programată când erai în burtică mamei tale, deci când tu erai înconjurată de apă, iar tot ceea ce tu ai auzit atunci, ai adus în subconștientul tău.  Așa că folosește acum apă să aduci în interiorul tău ceea ce vrei să vezi în lumea fizică. Alege că în timpul cât tu te speli să nu te gândeșți la neajunsuri, pentru că le vei manifestă cu siguranță. Alege conștient să duci mintea ta spre gândurile de iubire, liniște, abundență.

⁃ după ce ai terminat baia, mergi afară și privește spre Soare, ideal este să prinzi răsăritul și rămâi pentru câteva momente conectată cu energia Soarelui și roagă-l să îți dea din puterea și strălucirea să. Deschide-ți brațele și primește binecuvântarea ce ți-o oferă Soarele! Simte cum, prin plexul tău solar, întră iubirea, abundență, frumusețea, strălucirea, bucuria, încrederea în propria persoană și în viață.

⁃ după ce ți-ai luat energia de la Soare, pune-ți mâna stânga pe inima, mâna dreapta îndreapt-o înainte și imaginează-ți cum prin degetele mâinii drepte, tu trimiți lumina și iubire către familia ta, casă ta, animalele tale de companie, plantele tale, apoi către toți oamenii cu care urmează să te întâlneșți, către toți oamenii pe lângă care vei trece, către întreaga planetă, către tot ceea ce reprezintă viață în jurul tău. După ce ți-ai imaginat toată acesta lumina ce pleacă din ține, pune mâna dreapta peste cea stânga, peste inima ta și dăruiește-ți ție acum lumina și iubire. Afirmă cu tărie: „Eu sunt lumina și iubire, eu sunt un canal de lumină și iubire”.

Ce ai de făcut la FINAL

La final, imaginează-te într-un cub de oglindă, cu partea care reflectă imaginea în exterior și spune-ți: ” toate energiile joase ce ar putea să vină spre mine, energii cum ar fi: invidie, ura, milă, furie, ura, gelozie, răzbunare, se opresc în oglinzile ce mă înconjoară și se întorc acum la cei ce le transmit. Prin oglinzile din jurul meu pot pătrunde doar emoții cum ar fi: iubire, admirație, bucurie, optimism, speranța, încredere, fericire, credință, mulțumire. Eu astăzi sunt perfect protejată de aceste oglinzi.”

Pune-ți coroana imaginară pe cap și pășește cu încredere în Regatul tău.

După ce ai făcut toate aceste ritualuri, spune-ți: Acum, eu decid că începe oficial cea mai bună zi pe care eu am avut-o până acum.”

Îți garantez că totul se va întâmplă exact așa cum tu îți dorești, dacă vei parcurge toți acești pași înainte de a pleca din casă.

Adriana Birlică, Psiholog Clinician

Citește și: Ce se întâmplă când o femeie se manifestă preponderent din energie masculină? Ne spune Psih. Clinician Adriana Birlică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Adriana Birlică - Psiholog Clinician
Adriana Birlică - Psiholog Clinician, având drept de liberă practia în Psihologie Clinică, Psihologia Muncii & Organizațională, Psihologia Transporturilor, Psihologie pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Dezvoltarea personală mi-am efectuat-o în cadrul Asociației ...
citește mai mult
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”