A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale

Stephanie Muller și-a păstrat virginitatea până în noaptea nunții, dar luna de miere a adus o revelație șocantă pentru soțul ei.
  • Publicat:
A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale

Stephanie Muller, o tânără din New York, și-a păstrat puritatea până în noaptea nunții. Însă, ceea ce ar fi trebuit să fie începutul unui capitol plin de iubire și intimitate, s-a transformat într-o adevărată provocare pentru tinerii căsătoriți.

Relații amoroase în noaptea nunții

Stephanie și Andrew, în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut în biserică și au simțit imediat o conexiune specială. Tânărul cuplu a decis să urmeze calea tradițională, hotărând să-și păstreze virginitatea până în noaptea nunții. Însă, în luna de miere, cei doi au avut parte de o experiență neprevăzută și șocantă.

După o ceremonie de nuntă ca-n povești, Stephanie și Andrew au plecat în luna de miere cu așteptări mari pentru viața lor intimă. Însă, primele încercări de a consuma căsătoria au fost întâmpinate cu dificultăți.

„La începutul lunii noastre de miere întâmpinam dificultăți în a face amor, dar ne-am gândit că va dura puțin până când vom fi destul de confortabili unul cu altul”, a povestit Stephanie pentru The Sun.

Situația a luat o turnură mai gravă când Stephanie a dezvoltat o infecție. Tratamentul s-a dovedit ineficient, iar tânăra a suferit timp de aproape trei luni de zile. Speranțele unei vieți de cuplu normale păreau să se îndepărteze tot mai mult.

„Nu am mai avut așa ceva înainte și a durat aproape trei luni ca să scap de ea pentru că medicamentele pe care le foloseam nu funcționau”, a adăugat ea.

Diagnosticul de vaginism

După luni de frustrare și durere, Stephanie a decis să consulte un medic ginecolog. După un control amănunțit, a primit un diagnostic surprinzător: vaginism. Această afecțiune medicală rară cauzează contracția involuntară a mușchilor vaginali, făcând imposibil contactul sexual.

Pentru Stephanie și Andrew, acest diagnostic a explicat toate dificultățile întâmpinate. Cu toate acestea, drumul spre vindecare a fost lung și anevoios. A durat doi ani până când Stephanie a putut să aibă o viață intimă normală cu soțul ei.

„Mă rușinam că nu am putut face dragoste cu partenerul de viață atât de mult timp, simțind că trăiesc cu un coleg de cameră”, a mărturisit tânăra.

Cu răbdare și iubire, Stephanie și Andrew au reușit să depășească provocările. În ciuda începutului dificil, cei doi și-au întărit legătura emoțională și au învățat să se sprijine reciproc în momentele grele. Povestea lor este un testament al puterii iubirii și al dedicării, demonstrând că, în fața dificultăților, adevărata dragoste poate învinge orice obstacol.

Astăzi, Stephanie și Andrew împărtășesc povestea lor pentru a crește conștientizarea asupra vaginismului și pentru a oferi speranță altor cupluri care se confruntă cu provocări similare.

„Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este să nu renunți niciodată și să te sprijini unul pe celălalt, indiferent de dificultățile pe care le întâmpini”, a concluzionat Stephanie.

Sursă – https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7862063/Woman-waited-sex-wedding-day-discovers-vaginismus.html

Sursă foto – lunopark / Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc