Cele 7 semne că soțul te înșală. Confesiunile „adulterinului” în serie, care și-a înșelat nevasta timp de 11 ani

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele 7 semne că soțul te înșală. Confesiunile

Un bărbat care i-a fost infidel soției sale preț de mai bine de un deceniu avertizează femeile din întreaga lume asupra a șapte semnale pe care nu trebuie să le ignore.

În vârstă de 40 de ani și tată a trei copii, bărbatul enumeră cele mai des întâlnite semnale pe care un infidel le emite atunci când are o aventură.

„Adevărul este că toți lăsăm semne acolo”, a mărturisit el pentru publicația The Sun.

Iată la ce trebuie să fiți atente, doamnelor!

Este tot mai atent la felul în care arată

De obicei, un bărbat care se angajează într-0 relație extraconjugală devine mai atent cu propria imagine. Are mai multă grijă la felul în care se îmbracă, la parfumul pe care îl folosește, șamd.

Ei bine, dacă observi schimbări de genul acesta la partenerul tău, fii cu băgare de seama. S-ar putea să te trezești într-un trio amoros.

Telefonul este tot timpul purtat cu sine

Telefonul este purtat de bărbat pretutindeni. Mai mult, este întotdeauna parolat sau scuns. Rețelele de socializare devin și ele importante, la fel și mail-ul sau WhatsApp-ul.

Viața profesională se schimbă

Tinde să rămână tot mai mult la birou, are mai mereu sarcini suplimentare de dus la cap, ședințele, întâlnirile sau conferințele apar și ele din neant și ajunge tot mai târziu acasă.

Dorința sexuală în cuplu este tot mai scăzută

O scădere a dorinței intime eșe un alt semn și o îngrijorare semnificativă.

Devine plictisit sau dezinteresat când ajunge acasă? Își face de lucru în loc să petreacă timp de calitate cu tine? Deseori îl suprinzi privind în gol, este mai tot timpul pe gânduri? Abia ca te mai vede? S-ar putea să ai de-a face cu un partener infidel.

Uită evenimentele importante

Dacă uită când e ziua ta sau aniversarea voastră, acesta este un alt red flag. Partenerul tău, de fapt, se îndepărtează de tine.

Minciunile au „picioare scurte”

Te minte în legătură cu ședințele de la birou? Se încurcă în explicații atunci când lipsește de acasă, iar tu observi asta? Mai mult, atunci când ii atragi atenția, tot el se enervează? Cel mai probabil are o aventură și detestă faptul că este pe cale să fie prins.

Te copleșește cu atenții din neant

În antiteză cu toate cele enumerate mai sus, dacă iubitul/soțul tău începe să te complimenteze, să îți aducă cadouri, să te învăluie în afecțiune sau gesturi de iubire la fiecare pas și o face după o lungă perioada de comportament evaziv… Ei bine, s-ar putea să te fi înșelat deja. Și acum să regrete asta.

Citește și: Cum se simt cu adevărat bărbații după ce au fost infideli. Unii regretă infidelitatea, alții…

Sursă: New York Post

Urmărește CSID.ro pe Google News
Rău cu rău, dar mai rău e fără rău?
Rău cu rău, dar mai rău e fără rău?
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian