Cum îți dai seama că este ÎNDRĂGOSTIT de tine. Semne ale GURII care îl dau de gol

  • Publicat:
Cum îți dai seama că este ÎNDRĂGOSTIT de tine. Semne ale GURII care îl dau de gol

Ai cunoscut pe cineva nou și vrei să știi dacă te place? Iată câțiva indicatori nonverbali. Potrivit experților, modul în care partenerul își mișcă gura atunci când este în preajma ta spune mai multe decât crezi!

Semnele gurii care spun că te place

De ceva timp ai sentimente pentru un bărbat, însă nu reușești să îți dai seama dacă ele sunt împărtășite? Te place sau nu? Din fericire pentru noi, bărbații fac lucruri involuntare care îi dau de gol cu ușurință. Care sunt acestea, în rândurile următoare!

Zâmbeşte cu toată gura

Bărbaţii zâmbesc cu adevărat doar atunci când cineva sau ceva le ajunge la suflet. În rest, se spune că sunt zgârciţi cu zâmbetele. Astfel, dacă și ție ți-a zâmbit larg, înseamnă că are sentimente puternice pentru tine.

Își arată dinții din față

Poate că ai spune că e copilăresc, dar e cât se poate de relevant. Dacă râde copios în prezența ta, fără a avea rezerve, fără a se sfii că i se văd dinții din față, înseamnă că te place și este fericit să fie în preajma ta.

„La vârsta de cinci ani, acest tip de râs se opreşte. Bărbaţii râd aşa la maturitate doar dacă sunt cu adevărat fericiţi. Iar dacă râde mult atunci când este cu ține şi îţi descoperă cât mai mult din dinţi, acesta este un semn bun”, spune Patti Wood, expert în interpretarea limbajului corpului.

Îşi trece limba peste buze

Dacă își trece limba peste buze într-un mod natural, în timp ce te ascultă atent și te fixează cu privirea, înseamnă că este îndrăgostit de tine. Atenție, a nu se confundă cu gestul evident care vrea să te aducă în patul său.

Respiră adânc

Dacă îl surprinzi că în prezența ta ia o gură sănătoasă de aer, pe care o ține în stomac urmând a o expira secunde mai târziu, e un semn bun. De fapt, el vrea că partea superioară a corpului sau să pară mai robustă decât cea inferioară, bărbații cred că femeile sunt atrase de un astfel de fizic. 🙂

Citește și: Vrei să știi dacă te place? Iată 10 semne sigure că te iubește în secret!

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc