Cum recunosti mincinosul din dormitor?

Mincinosul se tradeaza prin gesturile pe care le face.
  • Publicat:
Cum recunosti mincinosul din dormitor?
no title

Cu siguranta ai auzit, macar o data in viata dupa o noapte de sex, din gura iubitului tau: “Esti cea mai buna femeie, mai buna decat toate pe care le-am avut pana acum!” Desigur, primul instinct a fost sa nu-l crezi, cate nu or mai fi auzit, inaintea ta, aceleasi cuvinte? Dar apoi, te-ai complacut in situatie, torcand satisfacuta ca o pisicuta atunci cand te dezmiarda iubitul tau cu astfel de texte… mincinoase!

Patrenerii se mint reciproc in multe situatii: ea mimeaza un orgasm, el ii spune ca e cea buna iubita, ea ii spune ca este cel mai dotat iubit din cati a avut, apoi el ca o sa aiba grija de ea tot restul vietii… Oricat de frumoase ar fi minciunile cu care te-a invaluit, ele sunt doar niste minciuni si ai face bine sa le recunosti inca de la inceput, altfel relatia s-ar putea sa nu fie ceea ce-ti doresti.

Exista anumite minciuni “nevinovate” pe care le spunem din dorinta de a-l proteja pe celalat, pentru a-l face sa se simta bine, sa-i redam increderea in sine, sa evitam o cearta etc. Cand vine vorba despre ce se intampla in dormitor, oamenii sunt ceva mai retinuti, iar in pat minciunile par a curge garla.

Iata cateva caracteristici ale mincinosilor:

1. Ei stiu ca trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce spun, altfel s-ar putea sa se contrazica singuri mai tarziu. Daca nu mai tin minte ce minciuni au spus, vor evita anumite subiecte, iar asta ar trebui sa-ti atraga atentia.

2. Mincinosii pot foarte bine sa-si ia o mina afectata, incep sa se joace cu parul (daca-l au!) isi mangaie gatul, isi freaca ochii, nasul, se uita in alta parte decat la tine. Oricat de mult s-ar stradui, mincinosii nu-si pot controla mimica fetei. Daca te uiti mai bine, vei vedea ca isi inghit saliva mai des decat de obicei si nu se pot relaxa complet decat dupa ce schimbati subiectul. Brusc se insenineaza si devin mai veseli, vorbareti.

3. Pe parcursul discutiei, mincinosii au o atitudine defensiva. Asta pentru ca se simt “cu musca pe caciula” si trebuie sa se justifice. Daca-i acuzi de ceva, vor intoarce acuzatiile impotriva ta. In plus, vor incepe sa dea multe detalii, inutile, pe langa subiect, pentru a-ti distrage atentia de la minciuna.

4. Povestea lui Pinocchio s-ar putea sa aiba ceva real la baza. Specialistii sustin ca atunci cand o persoana minte, inima pompeaza sange cu mai multa putere, iar ca rezultat, nasul se umfla cu un sfert de milimetru. Da, este insesizabil, insa in mod involuntar mincinosii vor incepe sa-i atinga varful nasului.

5. Priveste-l in ochi. Acolo se vede daca e sincer sau nu. Daca iti spune adevarul va privi in sus si apoi in partea stanga – care este emisfera logica, rationala a creierului pe care o folosim pentru a ne aminti informatii. Daca te minte, va privi in partea dreapta, emisfera creativa a creierului, intr-un exercitiu de imaginatie – doar e nevoie de ceva talent pentru a concepe o minciuna!

6. Cu cat interesul este mai mare, cu atat mai puternica va fi teama mincinosului de a nu fi deconspirat. Astfel incat atunci cand te minte, va folosi un ton grav, nu va schimba tonalitatea vocii pe tot parcursul discursului si va incerca pe cat posibil sa para credibil.

Tie ce minciuni ti-au fost servite in dormitor?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pro sau contra: sex la prima intalnire
Pro sau contra: sex la prima intalnire