De ce vrea prietena ta divorțată să divorțezi și tu?

  • Publicat:
De ce vrea prietena ta divorțată să divorțezi și tu?

Ți s-a întâmplat vreodată să te afli într-o relație de cuplu și prietena aceea singură să te povățuiască și să îți dea lecții despre cum ar trebui să îți trăiești viața liberă și neîngrădită de partenerul tău? Ei bine, există câteva motive pentru care se întâmplă acest lucru.

Dacă ea e singură, trebuie să fii și tu!

Motivele pentru care prietenele divorțate vor să fii și tu la fel pot fi următoarele:

  • pentru că, umblând din floare în floare, au ajuns să aibă o părere foarte proastă despre ele însele și vor să te facă și pe tine asemenea lor;
  • pentru că le deranjează că ai o familie, preocupări legate de casă, de copil, de soț, ele nemaiavând demult familii sau atmosferă de familie. Și dacă ele nu au, tu de ce să ai?
  • pentru că te vor la dispoziția lor. Dacă ești la dispoziția familiei, ești manipulată. Dacă ești la dispoziția lor, îți trăiești viața;
De asemenea, dacă le întrebi, nu au văzut niciodată un bărbat atât de perfect pe cât îți cer ție să îți găsești.

Ce poți face dacă te regăsești într-una din situațiile mai sus descrise? Ei bine, poți merge la terapie pentru a descoperi cauza problemei de cuplu.

Ce… credeți că divorțul e o joacă? Nu e! Divorțul lasă urme adânci care se vindecă în timp. Mult timp.

Prietenia reală rezistă în timp și nu este condiționată de nimic

O relație de prietenie poate fi la fel de complicată că o relație de cuplu. Fiecare femeie a avut măcar o dată în viață o prietenă care s-a dovedit a fi mai mult o inamică. Fie că a fost vorba despre resentimente, despre concurență sau despre gelozie, relația de prietenie a acumulat sentimente negative.

O relație de prietenie adevărată rezistă testului timpului. Dacă voi două sunteți prietene adevărate, ar trebui să fiți acolo una pentru cealaltă și când aveți iubiți, nu doar când sunteți singure. Dacă prietenă ta nu e capabilă să respecte acest lucru, ei bine, relația voastră nu este una autentică.

Citește și: Prietenie toxică: cum să știi dacă e timpul să închei o astfel de prietenie?

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc