Descoperirea șocantă care a făcut o femeie să-și pună la îndoială relația de zece ani. Ce a putut să găsească chiar sub propriul pat

După zece ani de relație, o femeie de 30 de ani a descoperit un obiect necunoscut sub patul lor, stârnind suspiciuni de infidelitate.
  • Publicat:
Descoperirea șocantă care a făcut o femeie să-și pună la îndoială relația de zece ani. Ce a putut să găsească chiar sub propriul pat

O femeie de 30 de ani, aflată într-o relație de zece ani, se gândește serios să se despartă de iubitul ei după ce a găsit un obiect surprinzător sub patul lor. Descoperirea unui sutien necunoscut a stârnit suspiciuni și a determinat-o să ceară ajutorul internauților pentru a clarifica situația înainte de a lua o decizie finală.

Ce a găsit femeia sub pat, după o relație de 10 ani

Femeia povestește că, în timp ce făcea curățenie, a găsit sub pat un sutien care nu-i aparținea. Deși inițial a crezut că ar putea fi un sutien mai vechi pe care l-a uitat, a realizat că nu recunoaște stilul și nu își amintește să-l fi cumpărat vreodată. Fiind de mărimea ei, situația a devenit și mai confuză.

Nedorind să tragă concluzii pripite, femeia a apelat la o platformă de socializare pentru a cere sfaturi. Utilizatorii au sugerat diverse metode de a verifica proveniența sutienului. Unii au recomandat să verifice praful de pe obiect pentru a determina de cât timp se află acolo.

„Cât praf e pe el? Lucrurile se prăfuiesc dacă stau sub pat prea mult timp. Asta îți va spune de cât timp e acolo. Dacă nu are praf, e recent”, a scris un utilizator.

Al cui este sutienul

O posibilitate discutată a fost că sutienul ar putea aparține iubitei unui prieten de-al partenerului ei, care a avut grijă de casă în absența lor. Alți utilizatori au sfătuit-o să aibă o discuție calmă și directă cu partenerul său.

„Nu îl confrunți pentru că l-ar pune în defensivă. Îl întrebi calm și direct dacă știe ceva. Dacă nu ai mai multe dovezi, trebuie să te bazezi pe ce spune el pentru a lua o decizie”, a sugerat un alt utilizator.

Totuși, înainte de a lua o decizie definitivă, femeia intenționează să discute cu partenerul său și să verifice toate detaliile. De asemenea, va lua legătura cu prietenul care a stat în casa lor pentru a clarifica situația.

Sursă – https://www.mirror.co.uk/lifestyle/sex-relationships/im-breaking-up-boyfriend-because-33144156

Sursă foto – YuriArcursPeopleimages  / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”