Studiu: Ce cadouri primite de la partener ne încântă cel mai mult

Crăciunul fiind așa de aproape, începe cursa pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi! Cu toate acestea, cumpărarea cadoului nu este partea dificilă, adevărata dificultate constă în a decide ce cadou ar duce o plăcere mai mare persoanei care îl primește.
  • Publicat:
Studiu: Ce cadouri primite de la partener ne încântă cel mai mult

Având în vedere acest lucru, site-ul OnBuy.com a realizat un studiu pe 2.538 de persoane aflate într-o relație (1.254 de bărbați și 1.284 de femei). Li s-au trimis 15 tipuri de cadouri pentru a le oferi partenerilor lor. Cei care au luat parte la studiu au fost rugați să folosească un dispozitiv pentru a monitoriza ritmul cardiac al partenerilor lor înainte și după primirea cadourilor. Scopul studiului a fost să afle ce cadouri îi încântă cel mai mult pe partenerii lor!

  • Cadourile care au crescut cel mai mult ritmul cardiac al femeilor au fost Bijuteriile (65% creștere), Gadgeturile (63% creștere) și Parfumurile (54% creștere).
  • Cadourile care au crescut cel mai mult ritmul cardiac al bărbaților au fost Gadgeturile (63% creștere), Jocurile pe calculator (59% creștere) și Echipamentele sportive (52% creștere).
  • Jucăriile sexuale au avut același efect asupra bărbaților și femeilor, care au experimentat aceeași creștere a ritmului cardiac atunci când le primeau (119 BPM).
  • În mod similar, primirea cărților a ridicat ritmul cardiac al bărbaților și femeilor la 124 BPM.

Ce cadouri le încântă cel mai mult pe femei?

Studiul a dezvăluit că femeile au fost cel mai încântate atunci când au primit bijuterii, creșterea ritmului cardiac fiind de 65% (de la media generală de 83 BPM la 137 BPM la primirea cadoului).

Pe locul al doilea au fost produsele de tehnologie / gadgeturile, femeile care au primit astfel de cadouri au avut un ritm cardiac de 135 BPM, ceea ce reprezintă o creștere de 63% față de media 83 BPM.

Pe locul al treilea, găsim cadoul clasic reprezentat de parfum, care a ridicat ritmul cardiac al respondenților la 128 BPM.

Gențile/poșetele au înregistrat a patra mare creștere a ritmului cardiac, la 126 BPM, urmată îndeaproape de cărți, care au ridicat ritmul cardiac la 124 BPM.

Interesant este că primirea de jucării sexuale ca daruri a avut același efect asupra bărbaților și femeilor, care au avut aceeași frecvență cardiacă atunci când le primeau (119 BPM).

Ce cadouri nu au produs mare entuziasm femeilor?

Când vine vorba de cadourile care au avut un efect mai mic asupra respondenților de sex feminin, răspunsul este alimentele / deserturile (cu o creștere de doar 4% față de ritmul cardiac mediu), urmate de echipamentul sportiv și băuturile alcoolice.

Cadouri pentru femei

Ce cadouri îi încântă mai mult pe bărbați?

Rezultatele arată că bărbații sunt mai entuziasmați când primesc cadouri legate de tehnologie/gadgeturi, crescând ritmul cardiac al bărbatului la 135 BPM, ceea ce reprezintă o creștere de 63% față de frecvența cardiacă medie.

Pe locul al doilea se află jocurile pe calculator, care ridică ritmul cardiac al unui bărbat la 132 BPM.

Pe locul al treilea sunt echipamentele sportive și încălțămintea, cu o frecvență cardiacă medie de 126 BPM la primirea cadourilor.

Se pare că jucăriile sexuale nu sunt singurul cadou care îi face pe bărbați și femei la fel de entuziasmați, cărțile au același efect, ambele sexe având ritmul cardiac crescut la 124 BPM atunci când le primesc cadou.

Ce cadouri nu prea îi încântă pe bărbați?

Cadourile care nu i-au emoționat pe bărbați au fost produsele cosmetice de îngrijire personală/ de machiaj, de fapt, după ce am primit un astfel de cadou, valoarea medie a ritmului cardiac a scăzut cu 1%.

În penultimul loc se află plantele, crescând ritmul cardiac al respondenților cu doar 6%, urmat de genti / portofele pe locul trei, care au înregistrat o creștere a ritmului cardiac cu 10%.

Cadouri pentru barbati

Metodologie:

  • 15 tipuri de cadouri au fost trimise către 2.538 de persoane (1.254 de bărbați și 1.284 de femei) pentru a le oferi partenerilor lor în mod aleatoriu pe tot parcursul studiului, care a avut o durată de șase luni.
  • Persoanelor care au luat parte la studiu li s-a cerut să utilizeze un dispozitiv pentru a monitoriza ritmul cardiac al partenerilor lor înainte și după primirea cadourilor.
  • Frecvența cardiacă medie a fost luată în considerare pentru studiu.
  • Ritmul cardiac mediu inițial al partenerilor beneficiari a fost de 83 BPM.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News