Ce plaje sălbatice mai sunt în România. Top cinci locuri pentru liniște și peisaje de vis

Deși sunt mai puțin promovate, plajele sălbatice din România pot fi o alegere excelentă dacă vrei un loc liniștit și un peisaj de vis.
  • Publicat:
Ce plaje sălbatice mai sunt în România. Top cinci locuri pentru liniște și peisaje de vis

Aceste plaje se găsesc, în general, în zonele mai puțin populate și neexploatate turistic, motiv pentru care oamenii se pot bucura de liniște, departe de agitația de zi și departe de orașele aglomerate.

TOP 5 plaje sălbatice din România

Plaja Vadu

Dacă sunteți în căutarea plajei perfecte din România pentru a vă relaxa și a fi cu voi înșivă și cu gândurile voastre, plaja Vadu ar putea fi răspunsul pentru voi. Plaja Vadu este o plajă izolată, cu puțină lume. Turiștii care vin aici se pot relaxa la soare, departe de agitația și zgomotul din stațiunile celebre de la Marea Neagră.

Plaja Corbu

Plaja Corbu este una dintre ultimele plaje virgine românești de la Marea Neagră, alături de plaja Vadu, acestea fiind două dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să fiți singuri cu voi înșivă și cu gândurile voastre, departe de agitația de zi cu zi și departe de orașele aglomerate, plaja Corbu este locul potrivit pentru voi.

Plaja Sfântu Gheorghe

Plaja din Sfântu Gheorghe este considerată una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România, datorită nisipului alb și fin, a apei limpezi și a numărului mic de turiști care decid să viziteze această plajă izolată pentru a face plajă departe de aglomerație și civilizație, scrie sursa citată.

Plaja Tuzla

Plaja Tuzla este una dintre cele mai populare și a evoluat de-a lungul anilor prin amenajări precum puncte de salvamar și terase. Situată aproape de localitatea cu același nume, aceasta se află într-o zonă mai puțin aglomerată, oferind o atmosferă relaxantă, dar cu facilități pentru vizitatori. De asemenea, accesul se face ușor cu mașina sau pe jos din apropiere, iar atmosfera liniștită o face un loc ideal pentru evadare.

Plaja Sulina

Plaja Sulina este situată la aproximativ 2 km de Sulina și se poate ajunge aici pe jos sau cu microbuzul. Apa este limpede și caldă, iar nisipul este fin și alb, o plăcere pură pentru picioarele turiștilor care merg pe el. Această plajă nu este extrem de populară printre turiști, iar cei care caută liniște și relaxare la soare le pot găsi aici.

Citește și: Care e cea mai frumoasă plajă din lume. Mulți români pleacă în destinații exotice, departe de casă, deși cele mai frumoase plaje sunt în Europa

FOTO: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: