A născut în urmă cu mai bine de o lună, dar arată senzațional. Ana Baniciu a avut curaj să apară în costum de baie: „A revenit talia”

  • Publicat:

Ana Baniciu a devenit mamă de băiat la începutul lunii iunie. Pe lângă faptul că s-a recuperat rapid după operația de cezariană, a scăpat destul de repede și de kilogramele acumulate în plus. Cum arată solista în costum de baie?

Ana Baniciu s-a recuperat rapid după naștere

Pe 4 iunie 2024, Ana Baniciu își ținea în brațe primul copil, un băiețel minunat care a primit nota 10 la naștere. Deși a dorit să nască natural, artista a trecut printr-o operație de cezariană, la îndemnul doctorilor.

Ana a reușit să se pună rapid pe picioare după naștere. Acum, la mai bine de o lună de la aducerea pe lume a băiatului ei, ea poate îmbrăca rochii mulate sau costume de baie. Nici nu zici că a adus pe lume un copilaș.

Citiți și: Cum se simte Ana Baniciu după ce a devenit mamă pentru prima dată

Cum arată în costum de baie acum

Ana Baniciu a publicat mai multe poze făcute la plajă, într-un costum de baie întreg, roz, iar toată lumea a lăudat-o pentru forma fizică de invidiat, la nici 2 luni de la naștere.

„Azi se împlinește o lună de când am născut și, cu ocazia asta, am avut un strop de timp pentru mine… pentru noi! Am fugit pe plajă și mi-am etalat cu mândrie corpul de după sarcină. M-am gândit mult la tot ce s-a discutat în comentarii și vreau să adaug la postarea asta următoarele:

Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta! Când am rămas însărcinată, aveam 47 de kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu îmi plăcea cum arătam, eram șnur și continuarea o știți voi. Am luat în sarcina 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kilograme cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, putem lua și 30, important era bebelușul! A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slăbit la loc în așa scurt timp și știu că nu toate femeile pot face asta!

A revenit la greutatea dinainte de sarcină

Ce mai știu este că fiecare mamă primește odată cu nașterea o strălucire aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… Știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai grele de urnit și vă asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort! Mănânc haotic, alăptez, nu dorm de o lună nopțile și, totusi, zâmbesc și mă bucur de fiecare moment în parte!

E o perioadă grea, o schimbare radicală, atât corporală, cât și mentală, dar ce vă invit eu să facem împreună este să îmbrățișăm tot ce vine, așa cum vine și să ne bucurăm de momentele astea care sunt unice! Iubiți-vă așa cum sunteți: pufoase, slăbănoage ca mine, obosite , pline de lapte pe haine … etc! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte… înțeleg perfect!”,  a scris Ana în dreptul pozelor făcute în costum de baie.

Sursa foto: instagram Ana Baniciu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”