Abia acum s-a aflat! Ce au putut să îi facă Regele Charles și Camilla lui Kate Middleton?

Regele Charles și Camilla i-au cerut lui Kate Middleton să își schimbe modul de scriere al numelui său, trecând de la Catherine cu "C" la Katherine cu "K", pentru a evita confuzia cu semnăturile lor regale.
  • Publicat:
Abia acum s-a aflat! Ce au putut să îi facă Regele Charles și Camilla lui Kate Middleton?

Prințul Harry a uimit pe toată lumea după ce a povestit o întâmplare prea puțin știută, care a cauzat multe speculații. Se pare că Regele Charles și Camilla i-au cerut lui Kate Middleton să își schimbe numele. Deși Regele Charles are o relație specială cu nora sa, iar Camilla o consideră o parte esențială a Familiei Regale, această cerință a stârnit curiozitatea și uimirea multora.

Cerința inedită pentru Kate Middleton

Catherine, cunoscută publicului larg sub numele de Kate Middleton, a primit o cerere surprinzătoare din partea Regelui Charles și a Camillei: să își schimbe modul de scriere al numelui său. Motivul acestei cerințe a fost legat de evitarea confuziei în semnături regale.

„Existau deja două litere regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Ar fi prea derutant să mai avem încă unul. Să fie Katherine cu un K, au sugerat ei”, a povestit Prințul Harry în cartea sa, Spare.

Reacția lui Kate Middleton și a Familiei Regale

Însă, Kate, nu a dat curs acestei cereri și a continuat să folosească semnătura sa tradițională. În ciuda acestei decizii, relația dintre Kate și Regele Charles, precum și Camilla, a rămas una apropiată. Prințul Harry a relatat și reacția fratelui său, Prințul William, în momentul în care a aflat despre propunere: „M-am întors spre Willy, i-am aruncat o privire care spunea: ‘Asculți asta?’. Fața lui era inexpresivă”, a dezvăluit Prințul Harry.

Regele Charles își reia îndatoririle regale

În contextul luptei sale împotriva cancerului, Regele Charles a reușit să își reia o parte din îndatoririle regale, fapt ce a adus ușurare atât pentru el, cât și pentru Prințesa de Wales și Prințul William. Un expert regal a confirmat că această veste a fost primită cu bucurie de familie.

„Această veste va fi o mare ușurare pentru William să îl aibă pe tatăl său nu numai înapoi în formă, ci și în acțiune, ușurând o parte din presiunea asupra prințului de a fi în oraș când are propria sa familie tânără și soția de care să aibă grijă”, a declarat fostul corespondent BBC Royal Jennie Bond.

Sursă – https://uk.style.yahoo.com/kate-middleton-asked-change-her-144357752.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cDovL20uZmFjZWJvb2suY29tLw&guce_referrer_sig=AQAAANxUz4lfVeISluKgfv8vfnpNxNzjozF4A4rYClALBT3gBnmKmAqVJFLI7TRVpR-nogCMo3NCpPHBKPIUtrJsea-QIIN6KSoo6p84qhN_UFpHKhb7I9WA7IQW-LZid1Q_6uv0Ts5YNBO3o-R-4Ih1YfElv_W5lJyXOoHWVwNFBfO8

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian