Absolut dureros! Shannen Doherty a finalizat divorțul de cel de-al treilea soț, cu doar o zi înainte să moară

  • Publicat:

Actriţa Shannen Doherty, vedeta din serialele „Beverly Hills 90210” şi „Heathers”, a decedat pe 13 iulie 2024, la vârsta de 53 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Înainte de a muri, Shannen Doherty a luat decizii majore în plan personal. Actrița a finalizat divorțul de cel de-al treilea soț, Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty a murit la 53 de ani

„Cu inima grea, confirm decesul actriţei Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulţi ani de luptă cu boala”, a declarat impresarul său, Leslie Sloane, citată de revista People.

Înainte cu doar câteva ore înainte de a murit, Shannen Doherty a luat decizii radicale și și-a pregătit plecarea din această lume. Presa internațională precizează că, pe 12 iulie, cu doar o zi înainte de moartea sa, Shannen Doherty a depus o cerere de dizolvare a căsătoriei cu fotograful Kurt Iswarienko, după cum a anunțat E! News.

Și-a finalizat divorțul cu doar o zi înainte de a deceda

Interpreta Brendei din „Beverly Hills, 90210” nu a avut nicio pretenție financiară, potrivit documentelor depuse la Judecătoria Superioară a Californiei. Actele au arătat că „părțile au încheiat un acord scris”, referitor la proprietatea și drepturile de parteneriat domestic și că aceasta este o acțiune „necontestată” de ambele părți.

Când s-a despărțit de cel de-al treilea soț, Shannen Doherty preciza că Iswarienko aștepta moartea ei pentru a evita plata sprijinului financiar după divorț.

Citește și: “Voia să continue și să lupte” | Ultimele clipe din viața lui Shannen Doherty. Medicul actriței, dezvăluiri sfâșietoare

Nu a avut pretenții financiare de la Kurt Iswarienko

„Nu este corect ca lui Kurt să îi fie permis să prelungească divorțul, în speranța că voi muri înainte ca el să fie obligat să mă plătească”, a scris Doherty în documentele făcute publice de E! News, luna trecută.

Doherty declara că fostul ei soț cheltuie „mii de dolari la centre de tratament spa, magazine de bijuterii, Gucci și călătorii”. 

„În tot acest timp, el își continuă viața și își abandonează responsabilitățile față de soția sa, pe moarte, de peste 11 ani”.

A înșelat-o în repetate rânduri

În luna decembrie 2023, actrița a dezvăluit că a suferit o operație pe creier la doar câteva ore după ce a aflat că soțul ei, Kurt Iswarienko (49 de ani), o înșela. Totul a fost făcut public în cadrul primului episod al podcast-ului „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”.

„Am intrat la acea operație dimineața devreme și am intrat după ce am aflat că mariajul mea s-a încheiat, în esență, că soțul meu avea o aventură de doi ani. Era foarte clar că el a vrut să meargă cu mine, dar nu am putut să intru în operație știindu-l acolo. M-am simțit atât de trădată”, a povestit Shannen.

Sursa foto: Profimedia/ capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian