Actorul Benji Gregory a fost găsit decedat în mașina sa. Starul de 46 de ani ar fi murit răpus de caniculă

  • Publicat:
Actorul Benji Gregory a fost găsit decedat în mașina sa. Starul de 46 de ani ar fi murit răpus de caniculă

Benji Gregory, protagonist al serialului „Alf” difuzat în Statele Unite, a fost găsit mort în mașina sa pe 13 iunie 2024, alături de câinele său de companie, Hans. Vestea tristă a fost dată de sora fostului actor, Rebecca Hertzberg-Pfaffinger. Ce i-a adus sfârșitul? 

Actorul Benji Gregory a murit

Benji Gregory, în vârstă de 46 de ani, a murit! Sora actorului, Rebecca, a fost cea care a făcut anunțul trist. Potrivit acesteia, Benji Gregory a fost găsit fără suflare în propria mașină, într-o parcare Chase Bank din Peoria. El s-ar fi stins din viață din cauza temperaturilor extreme.

Rebecca Hertzberg-Pfaffinger a mai precizat că actorul nu se afla singur în vehicul, ci alături de cățelul său. Nici patrupedul nu a supraviețuit! Sora lui este de părere că fratele său a adormit în mașină și a murit din cauza caniculei, după ce a făcut insolație.

Citiți și: Dorința neîmplinită a lui Shannen Doherty | Actrița din Beverly Hills s-a stins din viață cu un mare regret

Se lupta cu depresia

De asemenea, actorul suferea de depresie, tulburare bipolară și avea o tulburare de somn, care îl chinuia de ani buni.

Benjamin Gregory Hertzberg s-a născut în Encino, California, la 26 mai 1978. Tatăl, unchiul și sora lui au fost toți actori, iar bunica a fost agentul său. A studiat filmul la Academia de Artă. După ce a renunțat la actorie, Gregory a dus o viață privată, cu puține apariții publice, căsătorindu-se în 2006, la un an după ce a fost lăsat la vatră onorabil din Marina SUA.

Sursa: nytimes.com

Sursa foto: instagram Benji Gregory

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”