Actorul Tamayo Perry, din filmul „Pirații din Caraibe”, a murit după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf

Tamayo Perry a murit duminică după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf în largul coastei Oahu, Hawaii.
  • Publicat:
Actorul Tamayo Perry, din filmul „Pirații din Caraibe”, a murit după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf

Tamayo Perry, actorul și instructorul de surf cunoscut pentru rolul său din „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, a murit duminică după ce a fost atacat de un rechin în largul coastei Oahu, Hawaii. Tragedia s-a petrecut în apropierea Insulei Goat, unde Perry, în vârstă de 49 de ani, făcea surf.

Actorul a fost atacat de un rechin

Serviciile de urgență din Honolulu au fost alertate în cursul după-amiezii, după ce un apelant a raportat atacul. Echipele de salvare au ajuns rapid pe plaja Malaekahana înainte de ora 13:00, ora locală. Perry a fost adus la mal cu ajutorul unui jet ski, însă, din nefericire, paramedicii nu au putut decât să constate decesul acestuia, potrivit Sky News.

Shayne Enright, reprezentant al Departamentului de Servicii de Urgență din Honolulu, a menționat că Perry lucra ca salvamar pe coasta de nord a insulei din iulie 2016. Tamayo Perry și-a dedicat viața salvării altor persoane, fiind cunoscut și respectat pe plan local și internațional atât pentru abilitățile sale de surfer profesionist, cât și pentru activitatea sa de salvamar.

Decesul Tamayo Perry, o pierdere uriașă

Pe lângă cariera sa de salvamar, Perry a fost și o prezență notabilă în cinematografie. A jucat rolul unui pirat în filmul „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și a apărut în producțiile „Îngerii lui Charlie: În goană mare” și „Blue Crush”.

„Tamayo era un salvamar iubit de toți. Pe cât de mult era iubit, pe atât de mult iubea și el pe toți cei din jur,” a declarat Kurt Lager, șef interimar al Serviciului de Siguranță Oceanică din Honolulu.

Primarul Honolulu, Rick Blangiardi, a descris moartea lui Perry drept „o pierdere tragică”, adăugând că „Tamayo era o legendă pe apă și extrem de respectat.”

În urma incidentului, autoritățile din Ocean Safety au emis avertismente pentru rechini în zona respectivă pentru a preveni alte atacuri similare.

Sursă – https://news.sky.com/story/pirates-of-the-caribbean-actor-tamayo-perry-dies-after-being-attacked-by-shark-while-surfing-in-hawaii-13157896

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc