Actriţa Magda Catone, îngrijorată după recalcularea pensiilor. Ce spune despre venitul ei: „E trist”

  • Publicat:
Actriţa Magda Catone, îngrijorată după recalcularea pensiilor. Ce spune despre venitul ei: „E trist”
Magda Catone are o pensie bună. foto; captură video

Magda Catone, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noua recalculare a pensiilor. Ea a precizat că se mulțumește cu banii pe care îi primește în prezent din partea statului, dar speră să nu-i scadă venitul din cauza noilor schimbări.

Ce spune Magda Catone despre pensia ei

Magda Catone a fost invitată la cea de-a XXII-a ediţie a Galei ”Seniori de Colecţie”, emisiune moderată de Mihaela Bârzilă, la Antena 3 CNN. Actrița a vorbit deschis despre recalcularea pensiilor în România, ținând cont că sunt pensionarii nemulțumiți de noua lege. Ea a precizat că este mulțumită de pensia pe care o încasează, dar speră să nu iasă în pierdere.

„Eu sunt mulțumită, nu știu dacă o să primesc ceva în plus. Sper să nu-mi ia, că văd că așa e ultima modă, din păcate. E trist. Nu știu ce se întâmplă, ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea. Dar au făcut anii ăștia cumva… se numește alba-neagra în terminologia asta de cartier sau de autobază, o manieră în care au zis că o să se pună regulă într-o atât de importantă situație.

Noi încă ne mai gândim și ne bucurăm că putem să ajungem la pensie, dar cei care vin după noi nu cred că mai vorbesc despre asta prea convinși că o vor primi, sau că că vor exista legi care să-i pună la adăpost. Nu mai alerg după autobuz că nu mai e cazul. Adică am și eu o mașină la vârsta asta, plătită din banii munciți.

Nu fac nici cum se cheamă săritura Fosbury (n.r după numele lui Dick Fosbury, cel care a revoluționat săritura în înălțime). Nu fac nici participări la Maratonul verii, toamnei sau cireșei sau al berii.

Și-atunci, cum vă zic? Dacă mă duc la piscină, mă duc la serviciu, am grijă de grădină, am și o pisică pentru care trebuie să mă pregătesc, să am mâncare umedă, mâncare uscată, să-i schimb apa”, a spus actriţa Magda Catone, la cea de-a XXII-a ediţie a Galei ”Seniori de Colecție”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”