Adevărata cauză a morții Reginei Elisabeta a II-a dezvăluită într-o carte. De ce a murit, de fapt, Regina?

O nouă carte, scrisă de Robert Jobson și dedicată Prințesei Kate Middleton, dezvăluie că Regina Elisabeta a II-a nu a murit din cauza vârstei înaintate, așa cum s-a crezut inițial.
  • Publicat:
Adevărata cauză a morții Reginei Elisabeta a II-a dezvăluită într-o carte. De ce a murit, de fapt, Regina?

O dezvăluire șocantă despre moartea Reginei Elisabeta a II-a este pe cale să zguduie întreaga lume. Cartea biografică a Prințesei Kate Middleton, scrisă de renumitul autor Robert Jobson, a fost lansată pe 1 august 2024 și aduce la lumină detalii neștiute despre ultimele zile ale suveranei. Conform acestei biografii, Regina Elisabeta nu a murit din cauza vârstei înaintate, așa cum s-a crezut inițial.

Cauza morții Reginei Elisabeta a II-a

Robert Jobson, un expert în istoria Familiei Regale și autorul mai multor biografii despre membrii casei Windsor, inclusiv despre Prințul Philip, Regele Charles și Prințesa Diana, aduce în atenția publicului o nouă perspectivă asupra morții Reginei Elisabeta. Jobson, cunoscut pentru relatările sale exclusive, susține că Regina a fost aproape oarbă în ultimele zile de viață și a dus o luptă grea cu cancerul.

Conform autorului, consolarea Reginei în ultimele sale clipe a fost relația strânsă cu nepotul său, Prințul William. Vizitele și apelurile telefonice ale acestuia au reprezentat momente de bucurie și liniște pentru suverană. Se pare că Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost cea care l-a convins pe William să mute familia mai aproape de Windsor pentru a fi alături de Regina în ultimele sale zile.

Detalii despre ultimele zile ale Reginei

Potrivit biografiei lui Robert Jobson, certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a, publicat în 2022, indică data decesului la 8 septembrie 2022, la ora 15:10, la Castelul Balmoral din Scoția. Regele Charles și sora sa, Prințesa Ana, au reușit să fie alături de mama lor în ultimele momente.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au fost unele dintre cele mai costisitoare din istorie. Acestea au costat aproximativ 7,5 milioane de lire sterline, o mare parte din această sumă fiind alocată serviciilor de securitate. În comparație, înmormântarea Reginei Elizabeth Bowes-Lyon din 2002 a costat circa 5,1 milioane de lire sterline. Iar funeraliile Prințesei Diana s-au ridicat la sume între 3 și 5 milioane de lire sterline.

Mai mult, cartea promite să fie o lectură captivantă, oferind detalii intime și necunoscute până acum despre Familia Regală Britanică.

Sursă – https://www.bbc.com/news/uk-67967380

Sursă foto – maxxyustas / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”