Adina Halas: „Să folosești SPF, vitamina C, să bei câtă apă trebuie, să ai un somn de calitate, toate lucrurile acestea sunt la îndemână oricui și nu sunt deloc costisitoare…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Poate una dintre cele mai discrete prezențe din showbizz, Adina Halas face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori și o comunitate pe care o inspiră cu stilul de viață pe care îl afișează.

Astăzi, Adina ne-a acordat un interviu exclusiv în care am vorbit despre frumusețe și îngrijire, dar și despre cum poți arăta impecabil, fără a arunca sume exorbitante pe produsele din comerț.

Adina Halas, trucuri de frumusețe pe care orice femeie trebuie să le știe

CSID: Adina, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Adina Halas: Folosesc pe timpul zilei serumuri sau creme, combinații cu vitamina C, aceasta fiind nelipsită din rutina mea, apoi folosesc crema cu SPF, întotdeauna am un factor de protecție de 50, așa m-am deprins în ultimii ani. Dacă în urmă cu 10-15 ani nu puneam foarte mare preț pe lucrul acesta sau ignorăm uneori, acum am foarte mare grijă și nu îmi lipsește niciodată factorul mare de protecție, mai ales că seara folosesc creme/serumuri cu retinol.

(…) Deci, dacă ar fi să sintetizez, vitamina C, SPF și retinol – acestea fac parte din ritualul meu zilnic de îngrijire. Nu există nicio zi în care să nu mă afund în cremele de corp pe care le ador, îmi plac în special cele care au în conținutul lor ori uleiuri de nuca de cocos ori ciocolată, vanilie, caramel, etc.

Îmi hidratez foarte bine pielea! Mai mult, am grijă nu doar în perioada asta, ci tot timpul. Îmi place să am pielea fină și să fie bine hidratată. Și, desigur, beau și câtă apă este necesar, pentru că și acesta este un factor foarte important.

Nu le-aș numi trucuri, sunt lucruri pe care le fac de ani de zile și care, în timp, își arată beneficiile dovedite.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Adina Halas: Crema hidratantă, fără doar și poate! Că vorbim despre față, despre corp, îmi place să am pielea hidratată în permanență.

(…) Pot să mă lipsesc de make-up pentru că o piele frumoasă, sănătoasă și bine îngrijită îți permite să renunți la make-up… Dar, dacă ar fi să aleg un singur produs de make-up de data aceasta, aș spune un gloss de buze.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Adina Halas: Am folosit produse cosmetice home-made și am și făcut acasă tot felul de cosmetice în perioada în care eram însărcinată și voiam să reduc din contaminanti. Am considerat la momentul acela că ar fi mult mai bine să îmi fac eu singură deodorantul, anumite loțiuni, măști exfoliante, șamd. Și cred în continuare că sunt niște soluții bune și la îndemână.

(…) Dar, dacă ai nevoie de anumite soluții pentru probleme ceva mai accentuate, cum ar fi ridurile sau petele pigmentare, atunci cred cu tărie în tehnologie și aleg produse care sunt foarte bune, din comerț, în care s-a investit foarte mult, merg pe sfatul specialiștilor și mă încred în acestea.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Adina Halas: 1. Să îmi curăț foarte, foarte bine tenul pentru că întotdeauna în televiziune și media în general se folosește un machiaj mult mai accentuat și atunci este nevoie de o îngrijire suplimentară. Acesta cred că ar fi cel mai prețios sfat pe care l-am primit încă de când eram model și mi se aplica un machiaj foarte încărcat pentru ședințe foto sau catwalk.

2. Să nu îmi încarc tenul inutil, în afară momentelor în care, mă rog, luminile din studiouri o cer. În viața mea particulară, să nu îmi încarc tenul mai mult decât este cazul și să mă machiez în exces, lucru care maturizează foarte tare, îmbătrânește foarte tare. Acesta a fost, iarăși, un sfat prețios. Să învăț să mă machiez astfel încât să îmi accentuez trăsăturile feței, nicidecum să îmi le acopăr.

3. Să îmi folosesc întotdeauna produsele potrivite tipului meu de ten, să îmi cunosc tenul foarte bine și să folosesc produse care sunt formulate pentru tenul meu, extraordinar de important!

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Adina Halas: Poți să arăți impecabil fără a cheltui o sumă enormă dacă ai grijă de tine în fiecare zi și ești atentă la lucrurile mici care se adună și care, pe termen lung, au rol de prevenție și sunt mult mai eficiente dacă te trezești la un moment dat și zici >. Ideea este să faci în fiecare zi lucruri pentru tine, pentru frumusețea ta, pentru a te păstra într-o formă foarte bună, iar lucrurile acestea nu sunt foarte costisitoare.

(…) Să îți cureți tenul, să ai grijă să îl hidratezi… pentru asta nu îți trebuie produse extraordinar de scumpe. Să folosești SPF, vitamina C, să bei câtă apă trebuie, să ai un somn de calitate, toate lucrurile acestea sunt la îndemână oricui și nu sunt deloc costisitoare.

Citește și: Adina Halas, despre tiroidita Hashimoto: „Pot spune că mănânc foarte rar și doar cu titlu de excepție gluten” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @adinahalas

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc