Alina Laufer: „M-am spălat o lungă perioadă de timp numai cu produse naturale, cu argilă, cu semințe de in…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Alina Laufer nu mai are nevoie de nicio introducere: are o biografie demnă de o femeie de succes, este o mamă fericită și o soție devotată. 

Astăzi, Alina ne-a acordat un interviu exclusiv în care am vorbit despre îngrijirea pielii și a părului, dar și despre cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui sume impresionante. Iată ce ne-a declarat fosta prezentatoare TV.

Alina Laufer, cele mai utile sfaturi de îngrijire

CSID: Alina, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Alina Laufer: De obicei, rutina mea de îngrijire constă în demachiere obligatorie seara, pun un ser cu retinol, apoi o cremă hidratantă de ochi și una de față. Dimineața, un spray de hidratare și fond de ten sau SPF.

(…) Mai mult pot spune că îmi îngrijesc părul, este rutina la care țin mai mult, acolo am o groază de produse de păr, am mască de pre-spălat, șampon, mască de după-spălat, creme, seruri (n.r. râde)… Părul meu are nevoie de foarte multă hidratare și atunci este necesar să îl ingrijiesc atent.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Alina Laufer: Cred că rimelul, consider că dacă îți pui puțină mascara, din start pari machiată.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Alina Laufer: Am avut perioade în care mi-am făcut singură produsele de spălat părul, nu neapărat de față, dar cât de păr. (…) M-am spălat o lungă perioadă de timp numai cu produse naturale, cu argilă, cu semințe de in, nuci de săpun, etc. Și da, mi-a crescut foarte mult părul în acea perioadă.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Alina Laufer: Eu recunosc că nu prea mă las aranjată la tv, eu vin direct machiată și coafată la toate emisiunile la care particip. Dar dacă ar fi să enumăr niște trucuri, acestea ar fi: principalul lucru pe care l-am învățat când am lucrat în televiziune și am avut emisiune zilnică și mi-a fost învățătură de minte, a fost să nu îmi coafez părul în fiecare zi cu căldură, deci să nu pun placă de păr, feohn, etc.

(…) Și doi contouring-ul, uite, e foarte important. Trebuie să ai tot timpul grijă la umbre când ți le aplici și acest lucru poate schimbă foarte mult fizionomia.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Alina Laufer: Eu sunt de părere că, dacă tu arăți impecabil, atunci și orice pui pe tine o să arate impecabil. Deci, în primul și în primul rând, trebuie să ai grijă de siluetă, atât cât poți desigur.

(…) Apoi să știi ce articole vestimentare ți se potrivesc din punct de vedere al felului în care arăți, ce te avantajează, etc. Eu, de pildă, știu din start când mă duc la shopping, că unele lucruri nu are sens să le probez.

(…) Acum, normal că nu trebuie să fim mereu ca scoase din cutie și la patru ace și de fiecare dată când punem ceva pe noi, trebuie să fim convinse că ne stă bine. Eu, de exemplu, am rochii pe care le păstrez foarte mult. Rochia mea preferată și articolul la care țin cel mai mult din toată garderoba mea este rochia pe care am avut-o la absolvirea liceului, la banchetul clasei, pe care o am și în ziua de azi și mă mândresc cu faptul că încă îmi vine (n.r. râde). E timeless și o port în fiecare vară.

Citește și: Alina Laufer, despre dietă și stil de viață sănătos: „Trebuie să mâncăm cât mai mult cu putință neprocesat, mâncare ce nu provine dintr-un ambalaj sau dintr-o pungă” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @alinalaufer

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”