Actrița Alina Plugaru s-a retras din viața publică. Din ce își câștigă acum banii

Alina Plugaru a renunțat la aparițiile publice și și-a schimbat viața complet. Unde a dispărut și din ce se întreține acum, de fapt?
  • Publicat:

În prezent, din punct de vedere profesional, Alina Plugaru a devenit femeie de afaceri și se ocupă de propriul salon de masaj, afacerea fiind singura sa sursă de venit.

Fosta actriță nu mai vrea să audă de aparițiile publice. Ultima sa participare într-un show televizat a fost în urmă cu mulți ani, atunci când a acceptat provocare ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Ce s-a ales de Alina Plugaru

„Profesional, nu prea fac nimic. Acum sunt prin munți, chiar sunt bine. Sunt cam tot timpul plecată. Am doar salonul de masaj ca sursă de venit. Când sunt în țară, sunt acolo în fiecare zi.

Nu mă mai interesează lumina reflectoarelor și niciun alt show. Am participat la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” doar pentru a-mi demonstra mie că pot. A fost un avantaj pentru mine, pentru că lumea m-a cunoscut așa cum sunt. Mi s-a mai propus, dar am zis nu”, a declarat Alina Plugaru pentru Fanatik.

În pandemie, aceasta își asigura clienții că afacerea sa oferă cele mai bune și sigure condiții pentru orice bărbat decide să îi treacă pragul.

“Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție. La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, a declarat la vremea aceea Alina Plugaru.

Are o relație de 3 ani, însă nu se gândește la un posibil mariaj

În ceea ce privește viața de cuplu, Alina Plugaru este discretă și nu își dorește să dezbată prea mult acest subiect. În urmă cu ceva timp, fosta actriță mărturisea că este liniștită alături de iubitul ei, cu care are o relație de 3 ani.

„Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt”, spunea Alina Plugaru, în urmă cu trei ani.

Sursă foto: Instagram @alinaplugaru

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”