Alina-Roxana Ionescu: „Îngrijirea unei femei ține în primul rând de educație…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Alina-Roxana Ionescu a devenit cunoscută în urma concursului „Bravo, ai Stil!”, iar astăzi este una dintre cele mai admirate prezentatoare TV.

A acceptat să ne ofere un interviu în exclusivitate, interviu în care am vorbit ca fetele, cu și despre îngrijire. Iată ce ne-a dezvăluit îndrăgita vedetă!

Alina-Roxana Ionescu, trucuri și sfaturi pentru ritualul său zilnic de îngrijire

CSID: Alina, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Alina-Roxana Ionescu: Pe durata perioadei de vară, nu îmi lipsește serul cu vitamina C și crema cu factor de protecție pentru față și BiOil pentru corp. Am un truc pe care îl folosesc la plajă, îmi pulverizez pe păr apă de rozmarin în care pun 4 linguri de ulei de măsline extravirgin.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Alina-Roxana Ionescu: Nu aș putea trăi fără demachiant, evident😂 și fără balsam de buze. În rest nu prea am probleme, mă descurc eu cumva cu produse home-made.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Alina-Roxana Ionescu: Din comoditate și din lipsa ingredientelor naturale cu nutrienți, sunt adepta cosmeticelor din comerț, mă las pe mâna specialiștilor, dar asta nu înseamnă că nu mai îmi fac și câte o mască de față cu zaț de cafea sau că nu abuzez efectiv de uleiuri naturale.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Alina-Roxana Ionescu: Cred că rutina de curățenie și sănătate este cea mai importantă când vine vorba de frumusețe. Nu poți pune un ruj roșu peste un zâmbet îngălbenit, de exemplu.
Doi la mâna, mereu, less is more și trei și cel mai important ce am realizat eu este că frumusețea vine din interior.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Alina-Roxana Ionescu: Se spune că nu există oameni urați, ci doar oameni care nu își permit niște cosmetice, tratamente sau operații. Așa se tot încearcă să se vehiculeze în lumea noastră pe zi ce trece mai superficială.

(…) Eu cred cu tărie că poți arăta, mirosi și menține atâta timp cât îți dorești și cu bani puțini. Sunt branduri foarte bune și accesibile, multe dintre ele chiar românești. Trebuie doar să vezi care și cum ti se potrivesc. Sportul este gratis și poate fi făcut și acasă sau în aer liber, nu trebuie să plătești sume colosale să mergi la sala sau să ai antrenor. Îngrijirea unei femei ține în primul rând de educație.

Citește și: Alina Roxana Ionescu, despre atacurile de panică cu care s-a confruntat: „Efectiv nu mai puteam să respir, începeam să tremur și nu știam unde să mă ascund” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian