Ana-Maria Calița: „Folosesc produse dermato-cosmetice, din farmacie, pentru că tenul meu este sensibil…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Ana-Maria Calița a cucerit publicul în urmă cu câțiva ani cu un număr savuros de stand-up comedy în cadrul iUmor România.

Astăzi, îndrăgita actriță ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit despre îngrijirea pielii în sezonul cald, dar și despre cum poți arăta fabulos fără arunci banii pe produse foarte scumpe.

Ana-Maria Calița, secretul unui ten frumos pe perioada verii

CSID: Ana Maria, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Ana-Maria Calița: Încerc să îmi păstrez tenul cât mai curat. Folosesc atât dimineața, cât și seara, un gel de curățare blând, un ser cu vitamina C, cremă hidratantă și, desigur, SPF. Cred că trucul este somnul, care ajută la fel de mult ca toate tratamentele.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Ana Maria Calița: Crema de hidratare! Tenul meu are tendința să fie uscat chiar și vara, iar asta înseamnă că are nevoie de multă hidratare atât din exterior, cu cremă, cât și din interior, prin consumul de apă. Aici mai trag chiulul, uit de multe ori să beau apă.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Ana-Maria Calița: Folosesc produse dermato-cosmetice, din farmacie, pentru că tenul meu este sensibil și am descoperit câteva produse care s-au potrivit destul de bine cu tenul meu.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Ana-Maria Calița: 1. Curățarea tenului este foarte importantă. Chiar dacă nu ai fost machiată în ziua respectivă, seara este necesar să cureți tenul.
2. Părul spălat, întotdeauna!
3. Hidratare și un machiaj simplu.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Ana-Maria Calița: Cred că un aspect îngrijit este tot ceea ce ai nevoie. Pentru asta, nu trebuie să cheltui o sumă enormă, ci doar să aloci în fiecare zi timp pentru tine. Atunci când îți cumperi produse sau haine, asigură-te că sunt de calitate și cât mai potrivite pentru tine.

Citește și: Ana Maria Calița s-a confruntat cu hepatita C în adolescență: „A fost un șoc pentru mine căci nu am știut de unde am luat-o” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @anamaria.calita

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian