Anamaria Ionescu: „Cred că dacă ești atentă la odihnă, alimentație și ții cont de sfatul medicului în ceea ce privește tenul tău, poți arată foarte bine cu un buget redus…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Anamaria Ionescu a făcut o serie de dezvăluiri despre ce înseamnă pentru ea îngrijirea zilnică a pielii. Fosta prezentatoare de știri susține că pe lângă folosirea produselor cosmetice, hidratarea este strâns legată de alimentație.

Dar mai multe, într-un interviu exclusiv marca csid.ro.

Anamaria Ionescu, despre importanța unei rutine zilnice de îngrijire a tenului

CSID: Anamaria, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Anamaria Ionescu: Să știi că n-am prea avut niciodată trucuri în sensul asta. Adică am fost și am rămas la bază :)) Pentru mine sunt sfinte crema de față și spf-ul.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Anamaria Ionescu: Eu am un ten mixt dar câteodată devine și uscat, așa că n-aș putea să trăiesc fără crema mea hidratantă de față.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Anamaria Ionescu: Să fiu sinceră, nu sunt cea mai răbdătoare persoană din lume. Mai corect spus, stau prost rău la capitolul asta și nici nu mă pricep să le pregătesc eu acasă. Așadar, le iau din comerț.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Anamaria Ionescu: 1. Cred că cel mai important lucru este să ne demachiem corect.
2. Să nu mai folosim atâtea creme de capul nostru și să cerem sfatul unui medic specialist. Așa mai salvăm și bugetul :)))
3. Hidratarea este foarte importantă. Aici nu mă refer doar la exterior ci și la interior.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Anamaria Ionescu: Cred că dacă ești atentă la odihnă, alimentație și ții cont de sfatul medicului în ceea ce privește tenul tău, poți arată foarte bine cu un buget redus.

Citește și: Anamaria Ionescu, despre așa-numita acnee vulgară: „Am trecut printr-o fază destul de dificilă pentru că am fost nevoită să iau antibiotic timp de o lună” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @anaiionescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian