Anca Dinicu, despre îngrijirea pielii: „Alimentația și hidratarea cred că sunt cele mai importante în definitiv, restul sunt doar niște instrumente care ne pot ajuta….” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Actrița Anca Dinicu a demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă. La cei 34 de ani ai săi, artista s-a remarcat în teatru și cinematografie, iar rolurile sale au fost pe placul publicului de fiecare dată.

În viața sa privată, Anca este în culmea fericirii. După luni de speculații și apariții discrete în public, actrița a confirmat că relația ei cu Georgian Păun este mai solidă ca niciodată și că se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Anca Dinicu, trucuri pentru ritualul de îngrijire

CSID: Anca, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Anca Dinicu: Încep ziua cu o curățare, aplic spumă, clătesc bine și aplic o cremă hidratantă. Toate produsele sunt recomandate de dermatolog pentru că eu am predispoziție la acnee. Dacă ies din casă, aplic o cremă cu spf 30 pentru că cea de 50 îmi încarcă porii.

(…) Fiecare ten e diferit și mă feresc să scriu brand-urile, ce mie îmi face bine pentru altă persoană nu funcționează. Seară mă demachiez cu apă micelara și după clătesc obligatoriu cu apă și aplic iar spumă de curățare. Apoi cremă hidratantă și asta-i tot.

O dată pe luna fac o curățare în profunzime la cosmetică. De-a lungul timpului am făcut și niște proceduri cu laserul pentru semnele lăsate de acnee, dar nu pot spune că acestea au rezolvat mai mult de 50% din problemă. E o diferență pe care e posibil doar eu să o văd(n.r. râde) (…) Tot ce fac diferit în această perioadă față de ce fac de obicei pentru corpul meu este să mă dau cu o cremă pentru vergeturi în zonele predispuse.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Anca Dinicu: Fondul de ten. Fără el nu reușeam să-mi fac meseria. Îmi acoperea aproape toate frustrările. Pe lângă el, nu aș vrea să trăiesc fără produsele de mai sus.

 CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Anca Dinicu: Le prefer pe cele din comerț, poate și din comoditate, dar cu siguranță nu aș reuși să-mi fac eu apă micelară în baie. Poate cele norocoase nu au nevoie de atâta îngrijire și le e ușor să-și aplice doar o cremă pe bază de ingrediente naturale.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Anca Dinicu: Să dezinfectezi pensulele de make-up cu alcool izopropilic, diferite trucuri de machiaj, sunt atentă mereu cum se lucreză și am făcut și un curs de make-up. În teatru nu ai mereu ajutor și a trebuit să învăț să mă descurc singură. Îmi este mult mai ușor acum că știu ce mă avantajează. Cred că orice femeie, indiferent de meserie, e bine să știe regulile de bază. De multe ori greșeam, îmi făceam nasul să pară mai mare sau ochii depărtați.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Anca Dinicu: Nu cred în produsele exagerat de scumpe. Ele nu fac minuni. Important e ce conțin, să știi ce ingrediente de pe etichetă îți fac rău și să eviți soarele pe cât posibil. Impecabil nu știu, trebuie să te ajute și genetica. Alimentația și hidratarea cred că sunt cele mai importante în definitiv, restul sunt doar niște instrumente care ne pot ajuta.

FOTO: Instagram @ancadinicu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian