Anca Dinicu este însărcinată pentru prima oară! Cum a dat vestea cea mare

  • Publicat:

Bucurie mare în familia Ancăi Dinicu! Celebra actriță este însărcinată pentru prima dată. Ea a dat vestea cea mare pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Pe conturile sale de socializare, Anca a publicat și o imagine cu partenerul ei de viață, Georgian. Aceștia vor deveni părinți în acest an! 

Anca Dinicu este însărcinată

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, este gravidă! Actrița și-a anunțat fanii de pe social media că urmează să devină mamă pentru prima oară.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a mărturisit Anca Dinicu, pe pagina sa de Instagram.

Ce probleme de sănătate a avut

La finalul lui 2022, Anca Dinicu anunța că va suferi o intervenție chirurgicală. Ea dezvăluia că are probleme de ceva timp cu rotula de la picior, așa că operația nu o mai putea amâna.

„Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată. Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă. Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare.Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta”, a povestit Anca Dinicu, pentru Click!

Sursa foto: facebook / instagram Anca Dinicu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc