Anca Dumitra, actrița din Las Fierbinți, a devenit mamă pentru prima dată

Actrița din Las Fierbinți a născut. Vedeta Pro TV și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima oară.
  • Publicat:

Clipe de fericire pentru Anca Dumitra! Actrița din Las Fierbinți și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinții pentru prima dată. Actrița a născut miercuri, 18 septembrie 2024. 

Anca Dumitra a născut!

Anca Dumitra a născut! Cunoscuta actriță din serialul Las Fierbinți a anunțat că e însărcinată cu primul copil în luna aprilie, atunci când a postat și primele imagini în care s-a afișat cu burtica de gravidă.

Sarcina Ancăi Dumitra a fost una fără probleme mari! Când era în luna a șasea, actrița dezvăluia că se simte perfect și nu are nicio stare de rău.

”Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare. (…) Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control).

Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete”, a declarat Anca Dumitra, într-o emisiune televizată.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”