Anca Molnar a decedat la 35 de ani. Make-up artistul vedetelor se lupta cu o boală nemiloasă

  • Publicat:

Este doliu în lumea vedetelor din România! Anca Molnar a decedat la vârsta de 35 de ani. Tânăra din Timișoara, cunoscută drept una dintre cele mai bune make-up artiste din țară, s-a stins din viață după lupta cu o boală nemiloasă. 

Anca Molnar a decedat la 35 de ani

Anca Molnar a murit, (marți, 11 iunie 2024), la vârsta de 35 de ani. Tânăra, originară din Timișoara, se lupta de ceva timp cu o boală necruțătoare: cancerul. Din păcate, ea a pierdut bătălia.

Era conștientă că va muri, așa că a lăsat un mesaj de adio cutremurător. Anca Molnar era recunoscătoare pentru tot ce a trăit de-a lungul timpului și i-a rugat pe cei dragi să nu o uite. Familia ei a publicat pe social media mesajul de adio al acesteia.

Mesajul de adio al tinerei

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul apărut pe profilul de Facebook al Ancăi Molnar.

A fost operată de două ori pe creier

Anca Molnar fusese diagnosticată cu cancer și a suferit două intervenții chirurgicale pe creier, în Turcia. În urmă cu câteva luni, ea a fost internată la Spitalul Județean la secția de Neurochirurgie pentru o complicație post-operatorie. Era căsătorită și avea un băiețel.

”Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a mărturisit soțul ei pe Facebook.

Sursa foto: facebook Anca Molnar

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc