Andreea Bălan vorbește fără rețineri despre căsătoria cu Victor Cornea, iubitul tenismen cu 9 ani mai tânăr decât ea! Ce spune despre un copil cu acesta

  • Publicat:

Puțini sunt ei care au dat șanse cuplului Andreei Bălan – Victor Cornea, dat fiind faptul că cei doi provin din medii sociale diferite, iar diferența de vârstă dintre ei este de nouă ani. Dar, iată că artista a vorbit recent despre mărirea familiei, dar și despre o posibilă căsătorie. Iată ce a declarat Andreea!

Ce spune Andreea Bălan despre un copil cu Victor Cornea

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, solista a mărturisit că ea și Victor s-au înțeles încă de la prima întâlnire legat de eventuala mărire a familiei. Aceștia au convenit să nu mai aibă copii. Motivele? Destul de întemeiate! Andreea nu mai poate face copii din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat după nașterea fetițelor sale, iar Victor mai are la rândul său un băiat.

Citește și: Boala cruntă de care suferă Andreea Bălan. Vedeta Antena 1 nu mai poate face copii din acest motiv

”Este multă pasiune între noi. Suntem tineri, frumoși. Eu și Victor avem trei copii. Nu pot să spun de băiețelul lui că este copilul meu. Este crescut foarte frumos de mama lui, Irina. Este un băiețel foarte educat și bine crescut, dar atâta timp cât are și el un băiețel, noi am închis acest capitol.

Nu-și dorește (copii – n. red.) De la început, de la prima întâlnire, mi-a spus că el are un băiețel, că are 30 de ani, este în plină ascensiune și că nu ar putea, cel puțin în următorii 6 – 7 ani. Ei se retrag pe la 38 – 40 de ani. Nu te mai ține corpul (…)

Eu am suferit un stop cardiac la nașterea Clarei și după aceea au mai fost trei operații, pentru că nu mă vindecam și trebuiau să intre și să curețe. De atunci eu nu mai pot să fac copii”, a declarat artista în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

A fost la un pas de moarte. Artista a făcut stop cardio-respirator, în timpul cezarienei

Nașterile prin cezariană au crescut semnificativ în ultimii 30 de ani. Cu toate acestea, multe dintre viitoarele mămici nu știu la ce riscuri se expun. Există inclusiv posibilitatea de a face stop cardio-respirator, cum s-a întâmplat cu artista.

În urmă cu cinci ani, Andreea Bălan și-a adus pe lume cea de-a doua fetiță, Clara. Tot atunci, aceasta a suferit un stop cardio-respirator, iar inima i s-a oprit pentru câteva clipe.

Nu mai poate face copii

„Se suprapune bucuria de a da viață și cu acel eveniment tragic. De atunci, totul s-a schimbat în interiorul meu. Mi-am dat seama că toate lucrurile care contau înainte, nu contează acum, ci, pur și simplu, liniștea, familia, iubirea și să fii fericită, asta contează și să fii sănătos, mai ales că, dacă n-ai sănătate, nu faci nimic”, a povestit Andreea Bălan, pentru un post de televiziune.

Nu inima a fost problema atunci. Inima nu a avut nicio problemă, ci embolia amniotică, adică lichidul din uter s-a dus în sânge și a contaminat sângele. Atunci a ajuns la inimă și a provocat oprirea inimii. Mi-am făcut după aceea controale și apare că nu am nimic la inimă. Oricum eu în general cred că totul e de la creier și că noi ne putem vindeca, indiferent de ce boală avem”, a mai povestit vedeta, potrivit România TV.

Citește și: Stopul cardio-respirator în cezariană. Ce ar fi putut păți Andreea Bălan în urma unei complicaţii foarte rare

De ce întârzie nunta, însă?

Întrebată când se mărită cu tenismenul, Andreea nu a dat un răspuns clar, însă a lăsat să se înțeleagă că nu mai crede musai în instituția căsătoriei.

”Nu știu dacă mă mărit prea curând, pentru că Victor e plecat non-stopla turnee. Nu mai cred în asta cu măritatul. Cred în iubire și în uniunea sufletelor. Societatea te vrea măritat, însurat, la casa ta. Asta vrea societatea, dar nu contează ce vrea societatea. Asta este doar o convenție pe care am stabilit-o noi, pentru că așa s-a vrut dintotdeauna, dar 40% sunt divorțuri”, a mai spus Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani.

FOTO: Instagram @andreeabalan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian