Andreea Marin, noi declarații despre divorţul de Ştefan Bănică: „Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi…”

  • Publicat:

Prezentă la conferința „Fain&Simplu” organizată la Oradea, Andreea Marin a vorbit despre divorțul „dur” și „zgomotos” de artistul Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși mulți nu se așteptau, aceștia au decis să urmeze căi separate în viață, la un moment dat. Cântărețul și „Zâna Surprizelor’ au divorțat oficial în urmă cu nouă ani. Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea a mărturisit ce a simțit cu adevărat în acele clipe.

Andreea Marin, despre divorţul de Ştefan Bănică Jr.

Andreea Marin și cunoscutul artist Ștefan Bănică Junior și-au spus „adio” în anul 2013, iar sperarea a afectat-o și pe fiica lor, Ana Violeta Bănică, care la vremea respectivă avea doar cinci ani.

Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj.

Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin.

Cuplul și-a dat seama că tot ceea ce s-a întâmplat între ei ar putea să o afecteze pe Violeta și s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a-și ajuta copilul să digere și să depășească ruptura părinților săi.

A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste.

Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte.

Te gândești că nu ești destul pentru copil”, a mai spus prezentatoarea TV în cadrul aceluiași interviu.

Și-a găsit, în sfârșit, liniștea

Se pare că în prezent a reușit să-și stabilească un echilibru între bucuriile de pe plan profesional și cel personal, acum trăind o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu.

Cu această ocazie, vedeta a explicat că e important ca orice femeie și orice mamă să nu-și piardă energia pozitivă. Un alt lucru important, conform spuselor Andreei Marin, e ca „sentimentele tale să nu depindă exclusiv de existența altcuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să ajungi să te simți bine cu tine”.

Citește și: Andreea Marin, confesiuni despre depresie, vindecare şi viaţa fără filtre

FOTO: Facebook @andreeamarin
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc