Angelina Jolie, de-a dreptul răvășitoare pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția

Actriţa a revenit pe covorul roşu şi a emoţionat la Veneţia cu interpretarea Mariei Callas în filmul “Maria” al lui Pablo Larrain.
  • Publicat:

Cu lacrimi în ochi la conferință de presă, Angelina Jolie a recunoscut că împărtășește vulnerabilitatea Mariei Callas, pe care o interpretează în fața camerei de filmat a regizorului Chilian.

„Sunt multe lucruri pe care nu le pot explica în această piesă. Dar probabil că știți despre ce vorbesc. Cred că împărtășesc vulnerabilitatea ei mai mult decât orice altceva”, a spus Jolie.

Absolut ravisantă într-o rochie de seară din voal

Angelina Jolie a arătat uluitor într-o rochie de seară elegantă, lungă până la podea, crem, din voal, pe care a accesorizat-o cu o capa din blană naturală de un maro închis. Celebra actriță a purtat și o broșă în formă de trandafir, aurie, potrivit Daily Mail.

Vedeta a optat pentru un look natural, așa că a avut un make-up simplu, piesa de rezistență fiind rujul roșu.

Brad Pitt, prezent și el la Lido

La câteva zile distanță, va străbate covorul roșu și fostul ei soț, Brad Pitt, care își va promova comedia de actiune „Wolfs”, în care împarte afișul cu George Clooney. Proiectul vizează povestea a doi indivizi specializați în mușamalizări dupa crime, siliți să colaboreze la un caz nou.

Organizatorii au făcut în așa fel încât cei doi foști parteneri de viață, care încă își dispută în justiție custodii și proprietăți, să nu se întâlnească la Lido.

A suferit dublă masectomie

Nu mai este un secret pentru nimeni că Angelina Jolie a suferit în trecut o intervenție chirurgicală preventivă, care i-a extirpat atât sânii, cât și uterul.

Într-un articol publicat în New York Times, actrița americană a scris că a suferit această operație deoarece poartă o genă „defectuoasă” care îi crește riscul de cancer ovarian și de sân.

„Sunt purtătoarea unei gene BRCA1 care îmi mărește șansele de a face cancer la sân și ovarian” a explicat actrița Angelina Jolie, câștigătoare a unui premiu Oscar. „Când am aflat care este situația, am decis să iau măsuri pentru a minimaliza riscurile cât se poate de mult”, a spus artista, completând: „am decis să fac o dubla mastectomie, preventiv”. „Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operația este mai complexă”, a detaliat vedeta.

Angelina Jolie a explicat că această operație i-a micsorat cu 87% șansele de a se îmbolnăvi de cancer: „Pot să le spun pe copiilor mei că nu mă vor pierde din cauza cancerului”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”