Averea secretă a Prințului Harry: Moștenirea surprinzătoare pe care o va primi la 40 de ani

Deși sumele exacte rămân confidențiale, se estimează că Prințul Harry va primi mai mult decât fratele său William.
  • Publicat:
Averea secretă a Prințului Harry: Moștenirea surprinzătoare pe care o va primi la 40 de ani

Prințul Harry se pregătește să moștenească o sumă impresionantă de bani odată ce va împlini 40 de ani, la mijlocul lunii septembrie. Se pare că Harry va primi o sumă mai mare decât fratele său, Prințul William.

Moștenirea primită de Prințul Harry

Harry va primi o sumă mai mare decât fratele său, Prințul William, datorită fondurilor speciale stabilite de Regina Mamă în 1994, când Harry avea doar 10 ani. Fondul, estimat inițial la 19 milioane de lire sterline, a fost creat pentru a proteja strănepoții reginei de taxele pe moștenire și pentru a le asigura un viitor financiar stabil.

Surse din presa britanică sugerează că fondul destinat lui Harry și William include plăți în două tranșe: prima la vârsta de 21 de ani și a doua la 40 de ani. Deși detaliile exacte ale sumelor rămân confidențiale, se estimează că Harry va primi o sumă mai mare din cauza statutului și responsabilităților financiare diferite ale lui William, care a moștenit Ducatul de Cornwall.

Amintiri cu Regina Mamă

Legătura dintre Harry și Regina Mamă a fost una specială, relație reflectată și în cartea sa autobiografică. Harry a vorbit adesea despre momentele intime petrecute cu „Gan-Gan”, cum o alinta el pe regină, inclusiv despre o seară memorabilă în care au savurat gin tonic împreună. Acele amintiri au lăsat o amprentă puternică asupra prințului, care și-a exprimat admirația față de regină, descriind-o drept un simbol al curajului și al rezistenței în vremuri de război.

Harry va putea folosi această moștenire pentru a susține inițiativele și proiectele sale caritabile, dar și pentru a-și asigura viitorul financiar, mai ales după ce a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat în Statele Unite.

Sursă – https://www.imdb.com/news/ni64719682/

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”