Bebe Rexha s-a pozat în costum de baie! Mesaj acid pentru cei care nu o plac: „Pentru cei care spun că sunt grasă, să știți că și contul meu este”

  • Publicat:

Bebe Rexha s-a pozat în costum de baie, într-o vacanță exotică, și a avut și un mesaj pentru cei care nu o plac și țin să arunce vorbe grele în direcția ei. 

Într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, cu inserții transparente și bretea pe un umăr, blonda și-a expus silueta clepsidră și formele voluptoase.

„Pentru cei dintre voi care spun că sunt grasă, să știți că și contul meu bancar este”, a scris ea în dreptul postării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bebe Rexha (@beberexha)

Bebe Rexha, într-o nouă etapă a vieții sale, cea a acceptării de sine

Artista a ținut morțiș să le arate fanilor săi că, dacă în trecut obișnuia să se lupte cu prejudecățile, acum se află într-o nouă etapă a vieții, cea a acceptării de sine.

Bebe Rexha s-a confruntat cu kilogramele în plus și încă o face, din cauza sindromului ovarelor polichistice, cu care a fost diagnosticată.

Solista a dezvăluit că s-a îngrășat peste 10 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii necruțătoare la adresa sa.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla. Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros. Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a spus ea, mărturisind că în timp a învățat să nu mai pună la suflet vorbele rele.

Citește și: Sindromul ovarelor polichistice, diagnostic cu care s-a confruntat și Lili Sandu: „Nutriția m-a salvat”

FOTO: Instagram @beberexha

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc